Masožravá party

sdílet:
Tyto silvestrovské chuťovky nadchnou především masožravce, kteří se rádi zakousnou do něčeho pořádně masitého.

Efektní pohoštění pro teplý bufet můžete částečně připravit s předstihem. Uvidíte, jak chytrá vychytávka to je! Dva dny předem uvařte guláš (pečivo k němu kupte čerstvé v den oslavy) a nechte ho uležet. S několikadenní rezervou můžete připravit také paštiku a uložit ji v chladu. V troubě předpečte masové koule a zamrazte je. Den předem naložte kuřecí maso na špízy a pak ho napíchněte na špejle. Do marinády vložte také krůtí řízečky. V den D připravte lososový tatarák, upečte šunku, usmažte řízečky, opečte špízy a v troubě rozpečte masové kuličky. Voňavá hostina může začít! Buďte si jisti, že nezůstanou žádné zbytky.

7× silvestrovské pohoštění s masem:


Fotogalerie: Masožravá party

Více
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit