0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Masožravá party nejen na Silvestra

Sardelové kuličky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tyto silvestrovské chuťovky nadchnou především masožravce, kteří se rádi zakousnou do něčeho pořádně masitého.

Efektní pohoštění pro teplý bufet můžete částečně připravit s předstihem. Uvidíte, jak chytrá vychytávka to je!

  • Dva dny předem uvařte guláš (pečivo k němu kupte čerstvé v den oslavy) a nechte ho uležet.
  • S několikadenní rezervou můžete připravit také paštiku a uložit ji v chladu.
  • V troubě předpečte masové koule a zamrazte je.
  • Den předem naložte kuřecí maso na špízy a pak ho napíchněte na špejle. Do marinády vložte také krůtí řízečky.
  • V den D připravte lososový tatarák, upečte šunku, usmažte řízečky, opečte špízy a v troubě rozpečte masové kuličky.

Voňavá hostina může začít! Buďte si jisti, že nezůstanou žádné zbytky.

Související články

Co na chlebíčky? Domácí silvestrovské pomazánky
  • Tipy a triky

Co na chlebíčky? Domácí silvestrovské pomazánky

Oslava konce uplynulého roku a vítání toho nového se vždy nese v duchu bohatého obžerství. Připravte si silvestrovské hody s našimi domácími pomazánkami, které skvěle ladí k pivu, vínu i bublinkám. Recepty na lahodné pomazánky se to v...
Autor: Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit