Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Masožravá party nejen na Silvestra

Sardelové kuličky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tyto silvestrovské chuťovky nadchnou především masožravce, kteří se rádi zakousnou do něčeho pořádně masitého.

Efektní pohoštění pro teplý bufet můžete částečně připravit s předstihem. Uvidíte, jak chytrá vychytávka to je!

  • Dva dny předem uvařte guláš (pečivo k němu kupte čerstvé v den oslavy) a nechte ho uležet.
  • S několikadenní rezervou můžete připravit také paštiku a uložit ji v chladu.
  • V troubě předpečte masové koule a zamrazte je.
  • Den předem naložte kuřecí maso na špízy a pak ho napíchněte na špejle. Do marinády vložte také krůtí řízečky.
  • V den D připravte lososový tatarák, upečte šunku, usmažte řízečky, opečte špízy a v troubě rozpečte masové kuličky.

Voňavá hostina může začít! Buďte si jisti, že nezůstanou žádné zbytky.

Související recepty

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...