0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mleté maso z mrazáku

mleté maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Ne vždy máme po ruce vše čerstvé, a tak si mnozí z nás dělají zásoby pro strýčka Příhodu v mrazáku. Mrazíte-li mleté maso, to nejhorší, co můžete udělat, je to, že jej zmrazíte tak, jak jste si jej přinesli z obchodu. Znamená to totiž, že jej budete muset napříště celé rozmrazit a spotřebovat. Co když ale okolo nebude dost strávníků?

Maso, ať už je mleté, nebo v celku, je lepší mrazit po porcích. Můžete tak udělat v malých sáčcích, nebo ve velkém s tím, že si maso přesto rozdělíte na porce. Jak na to?

Mleté maso dejte do většího zipovacího sáčku. Sáček zavřete a dlaní z masa v sáčku udělejte placku. Tu pak prsty rozdělte na individuální porce tak, aby bylo dělení porcí viditelné a vznikla mezi nimi mezera. Sáček dejte na plocho do mrazáku a nechte zmrazit. Až budete maso potřebovat, stačí si jen určitý počet porcí ‚odlomit‘, nebo rovnou vyndat, pokud jste byli při tvoření porcí pečliví.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč