Vyznejte lásku sladkým dezertem. Ty naše andělsky voní po růžích a svádějí hříšnou čokoládou. Sveďte i vy svého Valentýna.
Jahodová panna cotta vás naláká svojí zamilovaně růžovou barvou. Pro větší chuťový i vonný efekt můžete do smetany přimíchat pár kapek růžové vody. Vyhrajte si se závěrečným zdobením dezertu a nelitujte peněz ani námahy na koupení sušených růžových poupat a kvalitní čokolády na polevu.
Hříšně dobrý čokoládový cheesecake vám nedá od čokolády odpočinout, dokud nedojíte poslední sousto. Vybírejte proto osvědčenou značku, kterou s chutí sníte i samotnou. Chcete-li, můžete cheesecake odlehčit kopečkem neslazené vyšlehané smetany.
Sklízejte i v den svatého Valentýna ovace za své cukrářské umění. Malinový dort upečte nejlépe ve tvaru srdce, pokud však máte jen kulatou formu, netrapte se – chutnat vám bude i tak. Nakyslá chuť voňavých malin krásně kontrastuje s hutnou čokoládovou polevou.
Není to dezert, ale k oslavám lásky se báječně hodí – šampaňské s kapkou růžového sirupu. Co dodat víc?