Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na nákupu: sýry na raclette a fondue

sýrové fondue
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Sýry, které chcete rozpouštět, musejí mít dostatečný obsah tuku v sušině. A pokud budete kombinovat různé druhy, neměly by se chuťově přebíjet.

RACLETTE

Sýr raclette je polotvrdý, plnotučný, dobře vyzrálý, aromatický s kořeněnou příchutí. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Sýry raclette se ještě rozlišují a jmenují podle místa původu, a to švýcarských vesnic Gomser, Conches, Bagnes a Orsieres.

FONDUE

Pro klasickou francouzskou verzi, tzv. fondue savoyarde, se kombinují tři druhy sýra – ementál, comté a beaufort–, Švýcaři k ementálu přidávají gruyère.

Pojďte s námi na kurz francouzské kuchyně! Více nápadů a rad na autentické francouzské vaření najdete v nové kuchařce edice Apetit na cestách Bon appétit!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč