0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejsnadnější loupání česneku

oloupané stroužky česneku
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Čistit a loupat česnek může být pěkně otravné. Máme trik, jak si to celé trochu ulehčit.

 

Stroužek česneku podélně rozpulte (tj. tak, aby řez protínal část s kořínky). Odřízněte kořínky a s nimi zároveň sejměte slupku.

Související články

5 tipů na správné skladování cibule a česneku
  • Tipy a triky

5 tipů na správné skladování cibule a česneku

Než se pustíte do skladování většího množství cibule a česneku, připomeňme si, jak mají tyto suroviny vypadat, když jsou v kondici. Cibule by měla být před uskladněním pevná a suchá, což poznáme podle barvy a pevnosti slupky. Uvnitř by...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit