0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Odstopkování jahod: snadno a rychle

čerstvé jahody
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Zjistili jsme, jak jahody dokonale zbavit stopek a bílých středů.

Jahody omyjte a osušte. Do levé ruky vezměte jahodu a do pravé obyčejné plastové brčko na pití – čím pevnější, tím lepší. Důkladně zamiřte a vpíchněte brčko do přesného protipólu stopky. Pokračujte přitom rovně směrem ke stopce, až si k ní brčko prorazí cestu a povystrčí ji. Vy ji potom snadno uchopíte a vyjmete i s vykrojeným středem.

Související články

Jak na nejlepší jahodový koktejl?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší jahodový koktejl?

Červené plody s omamnou vůní patří mezi mezi ovocné favority mnoha lidí po celém světě. Jahodové náplně, džemy, zmrzliny a příchutě vedou žebříčky popularity. Jahodový kotejl je jednou ze skvělých možností, jak si jahody vychutnat. Určitě...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit