0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pětkrát červená řepa

červená řepa
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Možná se červená řepa neobjevuje na vašem talíři tak často, jak by si zasloužila. Zkuste se na tuhle zeleninu podívat jinýma očima. Červená řepa je totiž šťavnatá, voňavá a zářivá. Mějte ji rádi – třeba v našich receptech.

Související články

Proč na jaře nepřehlížet červenou řepu?
  • Zdraví a výživa

Proč na jaře nepřehlížet červenou řepu?

Obyčejná červená řepa se našim stolům často vyhýbá. To je ale obrovská škoda, protože je nejen velmi chutná, ale také velmi zdravá. Pomůže s jarní očistou organismu, posílí imunitu a dokonce zpomaluje projevy stárnutí. Sepsali jsme pro vás...
12 rad jak pracovat s červenou řepu
  • Tipy a triky

12 rad jak pracovat s červenou řepu

Červená řepa je vynikající zelenina. Ale díky své intenzivní barvě může být práce s ní trochu náročnější. Pokud ovšem neznáte těchto 12 zásad...     ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit