0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pětkrát zralé ostružiny

ostružiny
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Lesklé fialovočerné plody ostružin povznesou každý dezert do labužnických výšin. Ať z lesa či ze zahrádky, ostružiny propůjčí pokrmům pikantní, sladkokyselou příchuť. Následující recepty jsou toho důkazem.

 

Související články

Ostružiny pro zdraví a krásu
  • Tipy a triky

Ostružiny pro zdraví a krásu

Kdo by je neměl rád? Tohle temné ovoce sbíráme a holdujeme mu v letních měsících. Prospívá našemu zdraví a má nespočet využití v kuchyni.  ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit