0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pikantní polévka

polevka
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud přemýšlíte, jak ozvláštnit chuť polévky, zkuste přidat na pikantnosti.

  • Sušené chilli papričky nechte nabobtnat ve vodě, poté povařte v troše smetany a rozmixujte na pastu. Množství určete dle své chuti. Tu pak všlehejte do polévky.
  • Nebo můžete použít čerstvou chilli papričku bez semínek, předem ji orestujte na oleji.
  • Další možností je pasta bez smetany z upečených a oloupaných papriček a oleje.

Související články

Uvařte si pikantní čatní
  • Tipy a triky

Uvařte si pikantní čatní

V létě nemusíte zavařovat jen ovoce a marmelády. Do skleniček můžete uložit také pikantní čatní....
5 pikantních mexických jídel, která stojí za ochutnání
  • Zajímavosti

5 pikantních mexických jídel, která stojí za ochutnání

Fazole, kukuřice, chilli papričky – přísady typické pro mexickou kuchyni najdete v tamních hrncích a talířích v bezpočtu možných obměn. Pojďme společně ochutnat 5 jídel, která snadno připravíte i v české kuchyni.  ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit