0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor na ananas

ananas
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Věděli jste například, že čerstvý ananas a želatina se nesnesou? A přitom dezerty s ananasem a jemnou želatinovou polevou jsou tak dobré a osvěžující, obzvláště teď v létě. Jak si tedy můžeme pomoci?

 

Problém je v tom, že česrtvý ananas obsahuje enzymy, které ovlivňují želírování. Když ho však nejdříve trochu podusíme, můžeme na něj želatinu bez problému dát.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč