Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor na ananas

ananas
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Věděli jste například, že čerstvý ananas a želatina se nesnesou? A přitom dezerty s ananasem a jemnou želatinovou polevou jsou tak dobré a osvěžující, obzvláště teď v létě. Jak si tedy můžeme pomoci?

 

Problém je v tom, že česrtvý ananas obsahuje enzymy, které ovlivňují želírování. Když ho však nejdříve trochu podusíme, můžeme na něj želatinu bez problému dát.

Náš tip: Je dobré vědět - jak na ananas? 

 
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč