0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor na ananas a želatinu

plátky ananasu
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Pokud se chystáte dělat dezert se želatinou, nepoužívejte do něj zároveň čerstvý ananas.

Obsahuje enzym, který by zabránil jejímu tuhnutí. Konzervovaný ananas o něj zavařováním přišel, takže je v tomto směru bezpečný. Čerstvý ananas (a kiwi) také dokáže zhořčit tvaroh nebo smetanový sýr.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč