0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby v papíru

ryba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jak pohodlně upéct rybu a dostat ji na stůl pěkně vcelku. 

 

Menší celá ryba (nebo porce ryby či kuřete) se snadno peče ,v balíčku‘. Jednotlivé balíčky si můžete připravit dopředu a uchovat několik hodin (maximálně ale do druhého dne) v lednici.

Připravte si obdélníky nebo čtverce pečicího papíru, ryby obložte a naplňte bylinkami, třeba šalvějí, bazalkou, tymiánem, a plátky biocitronu. Podložit je můžete také vařenými těstovinami nebo spařeným kuskusem. Osolte je však až těsně před pečením.

Okraje papíru přehněte směrem ke středu a pevně zatočte, totéž udělejte po stranách. Pečte v předehřáté troubě. Před podáváním položte celé balíčky na talíře.

A jak poznáte, že je ryba opravdu upečená? Zmáčkněte ji v nejsilnější části – pokud je pevná, můžete servírovat.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč