Sladká tečka po grilování

sdílet:
Jaké dezerty servírovat závěrem letní party?

Využijte teplo rozpáleného grilu a na zakončení grilovací party si připravte horké ovoce. Báječný je sladký šťavnatý ananas nakrájený na plátky a obalený v mátovém cukru. Grilováním dužina změkne, zesládne a lákavě zkaramelizuje. Podávejte s kopečkem vanilkové zmrzliny, která vytvoří dokonalý kontrast mezi horkým a osvěžujícím.

Dáváte přednost klasice z trouby? Nic vám nebrání upéct s předstihem jednoduchou bublaninu nebo koláč. Sezonního ovoce jsou nyní plné zahrádky i trhy, výběr je jen na vás. Borůvky, maliny, meruňky, nebo snad broskve? I takový dezert, i když ne z grilu, zmizí ze stolu rychlostí blesku.


Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit