0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Stop škraloupům

štrúdl s pudinkem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Celá naše rodina považuje škraloup na omáčce nebo pudinkovém krému za krajně nepříjemný. Proto jsem začala zkoušet, jak zabránit jeho vzniku.

Obvykle se radí například potřít povrch pudinku máslem, mně se však nejvíc osvědčila obyčejná smršťovací potravinová fólie. Jednoduše ji těsně přetáhnu přímo přes dezert, dokud je teplý – a mám jistotu, že se škraloup během chladnutí nevytvoří.  

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit