Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Stop škraloupům

štrúdl s pudinkem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Celá naše rodina považuje škraloup na omáčce nebo pudinkovém krému za krajně nepříjemný. Proto jsem začala zkoušet, jak zabránit jeho vzniku.

Obvykle se radí například potřít povrch pudinku máslem, mně se však nejvíc osvědčila obyčejná smršťovací potravinová fólie. Jednoduše ji těsně přetáhnu přímo přes dezert, dokud je teplý – a mám jistotu, že se škraloup během chladnutí nevytvoří.  

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč