Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Stop škraloupům

štrúdl s pudinkem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Celá naše rodina považuje škraloup na omáčce nebo pudinkovém krému za krajně nepříjemný. Proto jsem začala zkoušet, jak zabránit jeho vzniku.

Obvykle se radí například potřít povrch pudinku máslem, mně se však nejvíc osvědčila obyčejná smršťovací potravinová fólie. Jednoduše ji těsně přetáhnu přímo přes dezert, dokud je teplý – a mám jistotu, že se škraloup během chladnutí nevytvoří.  

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...