0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sůl a gril – báječná kombinace

grilované kuřecí paličky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Poměrně zajímavá rada se týká pečení kuřete. Málokoho by totiž napadlo položit celé kuře na vrstvu soli a péci…

 

Do suchého pekáče dáme vrstvu asi 1 kg soli a položíme na ni mírně osolené kuře. V troubě vše pečeme dozlatova, ale pozor! Nepodléváme! Zhruba v polovině pečení kuře otočíme. Nemusíme se obávat, že snad bude kuře přesolené. Právě naopak. Je velice šťavnaté, protože veškerá šťáva zůstane v mase.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč