0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sušené ovoce

sušené ovoce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jíte rádi sušené meruňky a používáte při pečení rozinky? 

 

Sušené ovoce vždy před konzumací proplachujte v teplé vodě. Odstraníte tak nečistoty a umělé látky, které se používají při sušení. Proplachujte i ovoce, které chcete přidat do moučníku. Díky propláchnutí navíc ovoce nabobtná.

Související články

Dárek ze sklenice: směsi na pečení sušenek a muffinů
  • Tipy a triky

Dárek ze sklenice: směsi na pečení sušenek a muffinů

Tento nápad na dárek si prostě zamilujete. Za pár korun a s minimem úsilí připravíte milou pozornost, i když Ježíšek už skoro klepe na dveře. Do sklenice můžete začarovat směs na vánoční sušenky i babiččin perník.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit