0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Trik pro ovocný koláč

pomerančový koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pečete s oblibou ovocné koláče? Zkuste jednoduchý trik, jak ho chuťově vylepšit.

Pokud ovoce pouští šťávu, můžete dát na korpus ještě směs z mletých mandlí, másla, cukru a vajec (tedy frangipane), která krásně vstřebá šťávu z ovoce.

Související články

Ovocné koláče na plech
  • Zajímavosti

Ovocné koláče na plech

Redaktorka Hanka Matoušková pro vás upekla šlehačkovou bublaninu se spoustou lesního ovoce, borůvkový koláč z kynutého těsta, meruňkový koláč s drobenkou a další ovocné lahody.Recepty na ovocné koláče najdete v červencovém Apetitu. ...
Nejlepší ovocné koláče sezony
  • Zajímavosti

Nejlepší ovocné koláče sezony

Když přijde na sladké, každá členka redakce má své nejoblíbenější dezerty. Redaktorka Katka Kočičková miluje a vyrábí zmrzlinu. Šéfredaktorka webu Martina Zajícová peče fantastické dorty. Redaktorka Stáňa Moravcová ml. má ohromný přehled o...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit