0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upeč třeba chleba

chleba a olivy
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

S kváskem, z droždí, nebo bez kynutí? Který chléb si chcete upéct? S námi totiž zlvádnete jakýkoli...

Chléb je jednou z nejčastěji zaznamenaných potravin v dlouhé historii lidstva. Hlad zahání po tisíce let. Každý národ peče ten svůj, a tak se setkáváme s chlebem v mnoha variantách. Od podlouhlé křupavé bagety, kterou je nejlepší sníst hned, přes žvýkavý plochý nán až po celožitný chléb s dlouhou trvanlivostí, který je oblíbený ve Skandinávii. Vyskočte chvíli z rozjetého vlaku pekárenské velkovýroby a upečte si svůj domácí chleba. Vůni čerstvého bochníku právě vyndaného z horké trouby se nic nevyrovná. Vyzkoušet to můžete s některým z následujících receptů.

S kváskem

Z droždí

Bez kynutí

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit