Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upeč třeba chleba

chleba a olivy
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

S kváskem, z droždí, nebo bez kynutí? Který chléb si chcete upéct? S námi totiž zlvádnete jakýkoli...

Chléb je jednou z nejčastěji zaznamenaných potravin v dlouhé historii lidstva. Hlad zahání po tisíce let. Každý národ peče ten svůj, a tak se setkáváme s chlebem v mnoha variantách. Od podlouhlé křupavé bagety, kterou je nejlepší sníst hned, přes žvýkavý plochý nán až po celožitný chléb s dlouhou trvanlivostí, který je oblíbený ve Skandinávii. Vyskočte chvíli z rozjetého vlaku pekárenské velkovýroby a upečte si svůj domácí chleba. Vůni čerstvého bochníku právě vyndaného z horké trouby se nic nevyrovná. Vyzkoušet to můžete s některým z následujících receptů.

S kváskem

Z droždí

Bez kynutí

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín