0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upeč třeba chleba

chleba a olivy
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

S kváskem, z droždí, nebo bez kynutí? Který chléb si chcete upéct? S námi totiž zlvádnete jakýkoli...

Chléb je jednou z nejčastěji zaznamenaných potravin v dlouhé historii lidstva. Hlad zahání po tisíce let. Každý národ peče ten svůj, a tak se setkáváme s chlebem v mnoha variantách. Od podlouhlé křupavé bagety, kterou je nejlepší sníst hned, přes žvýkavý plochý nán až po celožitný chléb s dlouhou trvanlivostí, který je oblíbený ve Skandinávii. Vyskočte chvíli z rozjetého vlaku pekárenské velkovýroby a upečte si svůj domácí chleba. Vůni čerstvého bochníku právě vyndaného z horké trouby se nic nevyrovná. Vyzkoušet to můžete s některým z následujících receptů.

S kváskem

Z droždí

Bez kynutí

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč