Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si kuře s jablky

kuřecí paličky s bramborami a jablky
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

Jablka chutnají nejlépe jen tak! Na podzim si je ale můžete dopřát i v mnohem rafinovanějších úpravách s masem.

Jablka jsou velmi chutná a svojí sladkou šťávou si podmaní každého. Díky tomu, že nám rostou přímo za humny, jsou pro náš organismus na rozdíl od dovážených tropických plodů velmi zdravá a přínosná. Dopřejte si alespoň jedno jablko denně – zlepší vám trávení i náladu. Vybírat můžete z nejrůznějších odrůd a barev.

A až se vám čerstvá jablka omrzí, vyzkoušejte některý z našich receptů. Můžete je přidat do pekáče s kuřetem nebo vepřovým bůčkem. Nakyslá jablka skvěle osvěží bramborový salát i šunkovou pomazánku. A po kachně se zelím s jablky se všichni jen olíznou.

5× jablka ve slané úpravě:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín