0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vanilkové potěšení

vanilkový pudink s jahodami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Není to zřejmě příliš často, ale občas při vaření a kuchtění využíváme celý vanilkový lusk. Co pak s ním?

Pokud při vaření používáme vanilkový lusk, nikdy jej nevyhazujeme. Jednou z mnoha variant je přidat lusk do černého čaje. Bude pak mít skvělou afrodiziakální chuť.

Související články

Vyrobte si domácí vanilkový cukr
  • Tipy a triky

Vyrobte si domácí vanilkový cukr

Vytáhli jste právě z trouby nadýchanou bábovku? Dokončete své dílo sladkým sněhobílým popraškem. Na pocukrování je nejlepší pravý vanilkový cukr - připravte si i vy báječný domácí, jehož vůni se nic nevyrovná.  ...
Domácí vanilkový extrakt
  • Tipy a triky

Domácí vanilkový extrakt

Vyrobte si domácí vanilkový extrakt! Ve správných podmínkách ho můžete skladovat velmi dlouho, a budete ho tak mít po ruce, kdykoliv bude potřeba....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit