Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření beze zbytku: gorgonzola

gorgonzola
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Ani kousek nazmar. Máme pro vás dva nápady, jak využít zbytky gorgonzoly, když už nemáte chuť jíst ji jen tak. Recepty skvěle fungují i s jiným sýrem s modrou plísní.

1. Plněná kuřecí kapsa

Do silnějších kuřecích prsou udělejte kapsu a naplňte ji gorgonzolou. Prsa zabalte do slaniny a opečte dozlatova. Skvělé jídlo i na gril!

2. Těstoviny s omáčkou bez vaření

Do právě slitých, ještě horkých těstovin vmíchejte nadrobenou gorgonzolu, rukolu a opražené vlašské ořechy. Ihned podávejte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín