Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkendové pečení: bábovka

Babiččina bábovka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Od maminky, nebo od babičky? Upečte si ji sami. Máme pro vás tři báječné varianty k odpolední kávě.

  • Bábovka s jahodovou marmeládou
    Bábovka se zapečenou  marmeládou je vtipná a k nakousnutí. Když na to přijde, můžete ji obohatit i jinou zavařeninou. Skvělá bude také s borůvkovou nebo rybízovou marmeládou.
  • Rumová bábovka s čokoládou
    Obyčejná bábovka, říkáte si možná. Jenže tahle je plná tvarohu, voní po rumu a čokoládě a zmizí dřív, než se otočíte. A navíc: bude nadýchaná a vláčná i druhý a třetí den. Vynikající je jen tak, s čajem či kávou nebo přelitá zakysanou smetanou.
  • Malinová bábovka
    Hledáte snadný zákusek na posezení čistě pro dámy? Tady je! Místo mražených malin můžete přidat také rybíz, ostružiny, borůvky – jednoduše co váš mrazák a zimní zásoby dají.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit
  • Tipy a triky

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit

Zkuste si představit Vánoce bez strouhanky. Co byste dělali s kaprem nebo řízky? Tahle nenápadná, ale nepostradatelná ingredience si vydobyla pevné místo v české kuchyni – a to nejen o svátcích. Ať už jde o smažené dobroty, zahuštění...