0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ztvrdlý parmazán

parmazán
ZDROJ: Pixabay
sdílet:

Pokud vám parmazán ztvrdl a oschl, nevyhazujte ho.

 

Můžete ho nastrouhat do krémových zeleninových polévek. Anebo parmazán nastrouhejte těsně před smažením do strouhanky, která tak získá pikantnější chuť.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč