Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Užijte si ty nejkouzelnější Vánoce s prosincovým Apetitem. Máme pro vás recepty na celé svátky.

Apetit 12/2023
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejpohodovějších Vánoc.

Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář.

Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky.

Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé.

Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Na své si přijdou i milovníci štóly.

Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali.

Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí.

Apetit, napsáno s chutí.

Skryt pre seznam
Vybrat předplatné

TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat lákavé bonusy, nebo ho pořídit s úžasnou slevou. Tento měsíc můžete volit z bonusů v podobě svíčky Yankee Candle, pánve Eta Honeycomb, poukazu na online videokurz vaření, Líné kuchařky nebo Ginu 22. Ke všem variantám předplatného nyní získáte digitální verzi zdarma.

Skryt pre seznam

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...