Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejpohodovějších Vánoc.
Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář.
Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky.
Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé.
Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Na své si přijdou i milovníci štóly.
Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali.
Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí.
Apetit, napsáno s chutí.
TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat lákavé bonusy, nebo ho pořídit s úžasnou slevou. Tento měsíc můžete volit z bonusů v podobě svíčky Yankee Candle, pánve Eta Honeycomb, poukazu na online videokurz vaření, Líné kuchařky nebo Ginu 22. Ke všem variantám předplatného nyní získáte digitální verzi zdarma.