V jednom hrnci
Vaření „v jednom hrnci“ je oblíbenou kuchařskou technikou, při které se všechny ingredience pokrmu připravují ve stejném hrnci či pánvi. Výhodou je jednoduchý postup přípravy, menší nároky na výbavu kuchyně a míň špinavého nádobí. Díky tomu, že se všechny ingredience vaří spolu, se jejich chutě dobře spojí. Zároveň jde o vhodný způsob pro přípravu většího množství jídla do zásoby.
Nevýhodou tohoto postupu je riziko rozvaření některých ingrediencí a jednolitost jejich textury. V jednom hrnci také nelze kombinovat vícero technik, takže se jídla tohoto typu mohou zdát nezajímavá. Navzdory těmto nevýhodám jde o skvělou techniku pro přípravu eintopfů, které oceníte nejenom během hektických dní.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 8/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, při focení srpnových receptů byly největším hitem ovocné koláče. Nevěděli jsme, který si vybrat dříve, u mě jednoznačně zvítězil meruňkový. Brambory dodají těstu příjemnou vláčnost.
-