> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
< 60 min
3,9
Pečené americké brambory
< 60 min
4,5
Jablečné pyré
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
> 60 min
2,7
Gazpacho
> 60 min
4,5
Ajvar
< 30 min
4,5
Dušený špenát
< 45 min
4,3
Letní pomazánka z červené čočky
< 10 min
3,4
Klasický mrkvový salát
< 60 min
4,1
Švestkový džem
< 10 min
4,3
Avokádová pomazánka s chilli
> 60 min
4,7
Falafel
> 60 min
4,6
Broskvový džem
< 45 min
4,5
Nakládané papriky
< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka
< 30 min
4,4
Čapátí
< 60 min
4,3
Nasucho pečené papriky
< 50 min
4,3
Hranolky pečené v troubě
< 30 min
4,0
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame
< 45 min
3,8
Ostružinový džem
< 45 min
4,6
Salát z quinoy
< 60 min
4,2
Pečený česnek
Související články
- Zapomeňte na jemné vývary: Tahle hospodská dršťková vás postaví na nohy i po nejdelší noci
- „Že jdou v přechodu kila skoro ‚zadarmo‘ nahoru, mě překvapilo. Ale žiji pro jiné hodnoty, než je můj vzhled a jídlo,“ říká Olga Studničková Šípková
- Zapomeňte na sushi a risotto! Američané ochutnávali světová jídla. A mezi vítězi? Česká polévka, kterou znáte z dětství!
- Tradice, poctivost a kvalita. Nahlédněte do zákulisí masozávodu v Modleticích
- Odhalili jsme tajemství moderních kuchařů: Jak dostat z červené řepy maximum? Už dávno není jen do boršče, vyzkoušejte pomazánky, polévky i dezerty!
- Kam v Praze, Písku a v Brně na svatomartinské menu? Vyrazte k Pohlreichovi nebo do Kuchyně! Víme, na čem si pochutnáte a kolik zaplatíte