Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chřestová sezona zahájena!

Chřestová sezona začala letos na apríla. A není to žert.
2. 4. 2019

Od 1. 4. si letos můžete koupit český chřest. Zatím pouze bílý a jen u pěstitele. Farma Hostín u Vojkovic nabízí přímo ve svém areálu prodej prvního letošního chřestu. Příští týden začnou sklízet a nabízet i chřest zelený. Pro chřest se přímo na farmě můžete zastavit každý den (včetně víkendu) od 7.00 do 17.00. až do konce chřestové sezony, tedy – podle počasí – přibližně do začátku června. Jakmile bude sezona v plném proudu, začnete český chřest potkávat i na farmářských trzích i v obchodech.

Kuskusový salát s chřestem a cuketou

Bleskovou přílohu v podobě kuskusového salátu s chřestem a cuketou hravě proměníte v hlavní chod. Přidejte kousky...
 

Jarní rizoto s misem

Spojením japonských a italských chutí získáte třeba tuhle svěží jarní večeři. Saké na místě bílého...
 

Pizza s chřestem, zelenými olivami a špenátovými lístky

Špenát není železná bomba, jak věřil Pepek námořník, ale dodává například kyselinu listovou, beta-karoten...
 

Miska Zelené bohyně

Budete se cítit božsky!
 

Ravioly s chřestem a ricottou

Pokud se vám nechce do výroby domácího těsta, náplň můžete dát i do placiček won ton, které seženete...

Přidat komentář