< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem
< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší
> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky
< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi
> 60 min
4,3
Burgery s trhaným vepřovým na cidru
< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo
> 60 min
4,1
Sekaná Franty Kšány
> 60 min
3,3
Pečené vepřové maso
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
< 75 min
3,8
Tagliatelle s vepřovým ragú
< 60 min
4,4
Vepřové maso se žampióny v sojové omáčce
> 60 min
4,4
Trhané vepřové s mangem a kokosovou rýží
> 60 min
3,9
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
< 120 min
4,1
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou
< 50 min
4,7
Eintopf s vepřovým masem
> 60 min
3,8
Vepřové maso pod pokličkou
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
> 120 min
4,6
Výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
> 60 min
4,6
Snová kaše s uzeným a kyselými okurkami
> 60 min
5,0
Guláš Székely neboli segedínský guláš
> 120 min
5,0
Ovarová mísa s křenem
> 60 min
4,1
Vepřové na červeném zelí
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem