0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vnitřnostmi

Vnitřnosti patří ke kontroverzním surovinám, které rozdělují stravníky na dva tábaory. Někdo je z duše nanávidí a velkým obloukem se jim vyhýbá, jiní na ně nedají dopustit. Nebylo tomu tak vždy. Vedle masa jsou totiž vnitřnosti bohatým zdrojem živočišných bílkovin a často i vitamínů a minerálních látek. Proto pro naše předky patřila jídla jako játra na cibulce, plíce na smetaně či dršťková polévka k tradičním a velmi vyhledávaným.

...

  
Dnes však stojí vnitřnosti tak trochu na okraji gastronomického světa. Ale vzhledem k množství druhů zírat i počtu běžně konzumovaných vnitřních orgánů, je množství receptů, kde se vnitřnosti dají využít opravdu velmi četné. Ať už se rozhodnete pro nejrozšířenější játra, plíce, mozeček či ledvinky, poznáte, že vařit s vnitřnostmi může být skutečně velmi kreativní.


Celý popis

Obchod Apetit