> 120 min
4,1
Dršťková polévka
< 50 min
4,5
Hospodská dršťková polévka
> 120 min
4,3
Telecí demi-glace
> 120 min
4,2
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
> 60 min
4,0
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
< 90 min
4,3
Vepřové ledvinky na cibulce
< 120 min
4,7
Domácí světlá tlačenka
< 75 min
4,2
Zadělávané dršťky s tymiánem
> 60 min
3,7
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
< 90 min
4,1
Dršťky po italsku
> 60 min
4,3
Cejn s vinnou omáčkou
> 120 min
5,0
Ovarová mísa s křenem
< 60 min
3,4
Kuře s nádivkou podle Sandtnerové
> 60 min
3,8
Krůta s francouzskou kaštanovou nádivkou
> 120 min
4,6
Klasický irský hrnec
> 60 min
5,0
Jitrnice čistě z masa
> 60 min
3,4
Dušené telecí ledvinky
> 60 min
4,6
Hovězí srdíčko na houbách a škvarkové brambory
< 60 min
4,5
Smažená telecí játra s cibulkou
> 60 min
5,0
Hovězí vývar se špenátovými knedlíčky
< 60 min
5,0
Telecí paštika pod ovocným želé
> 60 min
5,0
Kachní srdíčka s omáčkou a bramborový „placek“
> 60 min
2,9
Kachní bílá polévka
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem