< 60 min
4,4
Kroupová polévka s kořenovou zeleninou
< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina
< 120 min
4,1
Krémová kuřecí polévka
< 45 min
4,2
Polévka z vývaru z kolena
< 30 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta se zeleninou
> 60 min
5,0
Vepřové na zázvoru, medu a rozmarýnu
< 30 min
4,7
Slepice v hrnci podle Jindřicha IV.
> 60 min
5,0
Kuře s oříškovou omáčkou, pečeným tuřínem a lesními houbami
< 60 min
0,0
Bramborový salát s vodnicí a wasabi
< 30 min
0,0
Vodnice v solné krustě a hořčicovo-smetanová omáčka
< 90 min
5,0
Zeleninová polévka s azuki
> 60 min
5,0
Zimní kuřecí krém
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem