0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “Těsto na palačinky” (70)

Produkty (4)

Těstoviny

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Díky této kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat ...
279,00 Kč

The best of Apetit III. - Těstoviny

Těstoviny Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku!!!! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v ...
384,00 Kč

Mamma mia!

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní...
279,00 Kč

The best of Apetit II. - 150 sladkých receptů

The Best of Apetit II. – 150 sladkých receptů Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou, tentokrát sladkou, kuchařku! Jak název napovídá...
384,00 Kč

Články (41)

Jak na dokonalé palačinky
  • Tipy a triky

Jak na dokonalé palačinky

Palačinky patří mezi stálice a chutnají malým i velkým. Existují ale jednoduché a vždy fungující triky, jak si vždy zajistit dokonale hebké, nadýchané těsto? Ano! A my vám je prozradíme. ...
Prvorepublikový palačinkový dort podle Kristiny Šemberové
  • Jak na to

Prvorepublikový palačinkový dort podle Kristiny Šemberové

Ke gastronomii první republiky neodmyslitelně patří sladké jídlo a dezerty. Takové švestkové knedlíky jsou v českých kuchyních evergreenem, ale některé recepty z té doby upadly v zapomnění. O jejich znovuzrození se zasloužily autorka a...
Jakou mouku použít na palačinky
  • Tipy a triky

Jakou mouku použít na palačinky

Je lepší hladká, nebo polohrubá? Pátrali jste po tajemství dokonalého těsta na palačinky a každý vám radí něco jiného? V redakční kuchyni jsme provedli palačinkový test a zjistili, že z každé mouky připravíte trochu jiné placky. ...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...
12 ukrajinských jídel, která stojí za ochutnání
  • Lidé a jídlo

12 ukrajinských jídel, která stojí za ochutnání

Ukrajinská jídla vynikají nejen chuťově, ale odrážejí i kulturu a dlouhou historii své země. Recepty nápaditě pracují s moukou, hovězím masem, řepou, zelím, kysanou smetanou a dalšími tradičními produkty této úrodné oblasti. Seznamte se s...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...
Který italský sýr se hodí na co?
  • Tipy a triky

Který italský sýr se hodí na co?

Itálie je gastronomickým rájem – těstoviny, víno, pizza, gelato, káva, plody moře, sicilské pomeranče, parmská šunka… Na co si vzpomenete, to tam mají a ve vynikající kvalitě. My se v článku zaměříme na sýry.  ...
Což takhle dát si špenát?
  • Tipy a triky

Což takhle dát si špenát?

Jak se nám špenát dostal na stůl? Listová zelenina je v české kuchyni velmi oblíbenou surovinou. Než se ovšem dostala do našich kuchyní i kuchařek, musela ujít dlouhou cestu. Špenát pochází z jihozápadní Asie a Persie. Zdejší...
Pečete a chybí vám některé ingredience? Víme, jak je nahradit
  • Tipy a triky

Pečete a chybí vám některé ingredience? Víme, jak je nahradit

Pustili jste se do pečení a najednou zjišťujete, že vám chybí vajíčka, mouka, cukr či prášek do pečiva? Žádné strachy, nemusíte utíkat do obchodu. Připravili jsme pro vás přehled surovin, které se při pečení nejčastěji používají a které...
AD
Zimní menu Buddha-baru
  • Zajímavosti

Zimní menu Buddha-baru

Nové menu je inspirováno odvětvím Nikkei. Ochutnejte spojení peruánských a japonských chutí. ...
Jaro přičaruje pažitka
  • Zajímavosti

Jaro přičaruje pažitka

Pažitka je nejen bylina, ale také koření. Obsahuje vitamin C, B₂ a celou řadu minerálů. Pažitku nikdy nevaříme a do pokrmů ji přidáváme až nakonec. Smetanové brambory jsou s pažitkou velcí přátelé, přidejte k nim ještě sezamovou pastu...
Pohled do historie za 11 kilo navíc
  • Zajímavosti

Pohled do historie za 11 kilo navíc

Veteráni před kamerou pekli chléb, dělali palačinky, kohouta na víně nebo řízky. Ochutnali i krávu, která na začátku filmu přijde o život v ruské škole pro vojenské kuchaře. Kruté záběry, které mohou vadit ochráncům zvířat, však režisér...
Co jste ještě nevěděli o čekankovém sirupu?
  • Zdraví a výživa

Co jste ještě nevěděli o čekankovém sirupu?

Čekankový sirup patří mezi oblíbená přírodní sladidla s nízkým glykemickým indexem. Sladí podobně jako běžný cukr a v kuchyni ho všestranně uplatníte. Velkou část sirupu tvoří vláknina inulin.  ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč