0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “kolac se spenatem a klobasou” (40)

Produkty (18)

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče.S naší kuchařkou si budete pečení užívat...
319,00 Kč

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

Podzim

Užijte si podzim v kuchyni se vším všudy. Podzim má dvě tváře, jednu rozzářenou a skoro letní, kterou lze umocnit přípravou pestrobarevn�...
319,00 Kč

4 knihy - Jaro, Léto, Podzim, Zima

Pokud by byl tento balíček vyprodaný, je možné si knihy koupit samostatně v sekci "Apetit edice sezona" Výhodná kolekce 4 knih za akční cenu...
1 277,00 Kč

Restaurant Evropa aneb gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z ...
319,00 Kč

Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede příprav...
439,00 Kč

Bezlepková kuchařka

Nová kuchařka z edice Apetit vyšla v únoru a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných c...
319,00 Kč

Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vyšla v květnu 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nech...
319,00 Kč

The best of Apetit IV. - Česko a Slovensko

Kuchařka The Best of Česko & Slovensko přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako m...
439,00 Kč

The best of Apetit II. - 150 sladkých receptů

The Best of Apetit II. – 150 sladkých receptů Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou, tentokrát sladkou, kuchařku! Jak název napovídá...
439,00 Kč

Moučníky

Další přírůstek Edice Apetit, kuchařka Moučníky. Obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den.Pěkně pohrom...
319,00 Kč

Honzo, vstávej! aneb Vaříme česky od rána do večera

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit...
319,00 Kč

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot.Dozlatova vypečené houstičk...
319,00 Kč

The Best of Apetit I. (2004-2016)

Představujeme novou kuchařku THE BEST OF Apetit, která obsahuje to nejlepší z let 2004-2016! Vybrali jsme 150 NEJ receptů otestovaných redakcí...
439,00 Kč

Bon appétit!

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další př...
319,00 Kč

Ubrousku, prostři se!

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl v...
319,00 Kč

Čokoláda

Konečně se mnozí z nás dočkali a sny se staly skutkem... Vychází totiž kuchařka Čokoláda, plná těch nejbáječnějších a nejlahodnějš...
319,00 Kč

Bylinky

Nejvoňavější kuchařka Edice Apetit Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do...
319,00 Kč

Články (29)

Co se starým pečivem? Připravte z něj chutnou večeři!
  • Jak na to

Co se starým pečivem? Připravte z něj chutnou večeři!

Krajíc chleba s pomazánkou nebo sendvič jsou záchranou před hladem v rušných dnech. Chléb ale může hrát hlavní roli i při přípravě teplých večeří. Elegantně do nich zpracujete zbytky pečiva, které už začíná osychat. ...
Nejznámější odrůdy jablek: K čemu se hodí v kuchyni?
  • Tipy a triky

Nejznámější odrůdy jablek: K čemu se hodí v kuchyni?

Jablka patří k jednomu z nejrozšířenějších ovocných druhů. Pěstují se po celém světě a odrůd existuje více než dvacet tisíc. U nás se jablka jednoznačně řadí mezi nejvíce konzumované ovoce. Jakou odrůdu si ale v obchodě či na trhu koupit a...
Který italský sýr se hodí na co?
  • Tipy a triky

Který italský sýr se hodí na co?

Itálie je gastronomickým rájem – těstoviny, víno, pizza, gelato, káva, plody moře, sicilské pomeranče, parmská šunka… Na co si vzpomenete, to tam mají a ve vynikající kvalitě. My se v článku zaměříme na sýry.  ...
Rychlé těstoviny jako z italského venkova
  • Tipy a triky

Rychlé těstoviny jako z italského venkova

Tak prosté, a přitom tak variabilní! Připravte si snadno a rychle těstoviny inspirované kuchyní prostých italských venkovanů – jsou stejně zemité, vřelé a veselé jako oni....
Listopad na talíři aneb Sezónní pokrmy, které vás zahřejí
  • Tipy a triky

Listopad na talíři aneb Sezónní pokrmy, které vás zahřejí

Už dávno odzvonilo letním dnům, kdy jsme chuťové pohárky rozmazlovali saláty, ovocnými knedlíky nebo domácími nanuky. Momentálně je důležitější, abychom žaludek naopak zahřáli a tělu dodali dostatek energie na nadcházející sychravé dny. ...
Tradiční velikonoční pokrmy v zahraničí
  • Zajímavosti

Tradiční velikonoční pokrmy v zahraničí

Velikonoce se slaví po celém světě. Jsou spojeny s příchodem jara a znovuzrozením Ježíše Krista. Tradice a jídlo, které můžete najít na velikonoční tabuli, se však v různých zemích liší. Co byste našli na velikonočním menu u Italů, Britů...
Dobroty z českých i zahraničních hor
  • Zajímavosti

Dobroty z českých i zahraničních hor

Slunce pomalu zapadá za horizont a vy naposledy sjíždíte kopec na lyžích nebo snowboardu těšíce se na skvělou zelňačku, která vás zahřeje, sladký germknödel a panáka horkého bombardina na závěr. Podle našich receptů si je můžete hravě...
Sváteční vinná klobása bez starostí
  • Zajímavosti

Sváteční vinná klobása bez starostí

Kde se vzala tradice s vánoční vinnou klobásouJejí původ není úplně jasný, ale velmi často se o ní mluví jako o sestře bílé bavorské klobásky. Nejstarší zmínky o této pochoutce najdeme v kuchařkách z 19. století. Bohužel ale nezmiňují,...
Víkendový brunch pro rodiny s dětmi zadarmo
  • Zajímavosti

Víkendový brunch pro rodiny s dětmi zadarmo

Kdy: sobota 7. a neděle 8. března od 11.00 do 15.00Kde: restaurace SOHO, Podolské nábřeží 1, Praha 4-PodolíZa kolik: tento víkend zdarma, zpoplatněny jsou jen nápojeRezervace: doporučujeme předem zavolat na tel. 244 463 772 a zamluvit...
Špenát & těsto: jemné a neodolatelné spojení
  • Tipy a triky

Špenát & těsto: jemné a neodolatelné spojení

Špenát nabízí celou řadu možností tepelné úpravy. Stačí mu chvilka v páře a zachová si svou zářivě zelenou barvu. Blanšírováním připravíte větší množství špenátových lístků, budou mít stále svěží barvu. Restováním špenát rozvine svou chuť....
Šneci na pět způsobů
  • Zajímavosti

Šneci na pět způsobů

Na speciálním degustačním večeru ochutnáte šnečí speciality restaurace Auberge d’Escargot. Menu sestavil šéfkuchař Martin Kallash. O vaši pozornost se bude ucházet například slaný koláč se šneky a špenátem nebo šneci v ulitě zapečení s...
Historie Prague Food Festivalu
  • Zajímavosti

Historie Prague Food Festivalu

Zítra v zahradách Pražského hradu startuje Prague Food Festival. Také už se nemůžete dočkat? <b>Zkraťte si čekání ohlédnutím za minulými ročníky. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč