Milujete dokonale křupavé řízky, zatím se vám však nepovedlo přesně takové usmažit? Zkuste na jejich obalení použít panko strouhanku a uvidíte, že k té klasické se už nejspíš nevrátíte. V čem je rozdíl a jak si ji snadno a levně připravit...
Milujete smažený květák, ale hledáte zdravější variantu? Obalovaný květák z trouby je stejně křupavý a chutný, a s menším množstvím tuku. Tento recept je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat tradiční pochoutku v moderním a lehčím...
Zatímco v Nizozemsku tenhle český vynález neznají, u nás se holandský řízek těší obrovské oblibě. V čem tkví jeho kouzlo? Ve zlatavé kůrčičce a neodolatelně šťavnaté masové směsi se sýrem. Připravte si ho podle Jana Punčocháře!
...
Vídeň je podle mě báječná destinace pro spontánní výlet, kterým rozbijete stereotyp všedních dní, aniž byste museli cestovat přes půlku světa, za pár hodin jste na místě. Já jsem v rakouské metropoli, která je v mnoha žebříčcích označována...
Květák je oblíbenou zeleninou nejen díky své specifické chuti, ale také díky všestrannému využití v kuchyni. Jednou z jeho nejoblíbenějších úprav v české kuchyni je smažení. Jak jej správně obalit, aby byl chutný a křupavý? Pojďme si to...