Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “slané pečení” (405)

Kolekce (71)

Produkty (1)

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot.Dozlatova vypečené houstičk...
319,00 Kč

Články (300)

Apetit speciál 2/2016 - Sladké a slané pečení
  • Zajímavosti

Apetit speciál 2/2016 - Sladké a slané pečení

ZAPNĚTE TROUBU!Pečení nejsou žádné čáry. Stačí dát každému těstu to, co potřebuje. Křehkému chlad a rychlost, listovému skok z lednice do horké trouby, kynutému teplo a trochu péče. Pak už vám pod rukama vznikne ten...
Znovu vychází Apetit speciál Sladké a slané pečení
  • Zajímavosti

Znovu vychází Apetit speciál Sladké a slané pečení

Unikl vám speciál Apetitu Sladké a slané pečení z roku 2016? Anebo jste si ho tehdy zakoupili, ale během let se kamsi ztratil? Scházejí vám moučníky, které byste si rádi upekli znovu, ale půjčili jste speciál známým a už se vám nevrátil?...
Jak na odpalované těsto, aby se vždycky podařilo
  • Tipy a triky

Jak na odpalované těsto, aby se vždycky podařilo

Věnečky a větrníky jsou známé české klasiky. Sláva profiterolek, eclairs, paris brest nebo croquembouche však sahá po celém světě. Všechny spojuje odpalované těsto neboli pâte à choux. Z odpalovaného těsta však můžete připravit i...
Dezerty z francouzských kaváren
  • Zajímavosti

Dezerty z francouzských kaváren

Vypadají fantasticky, jejich chuť je dovedená k dokonalosti a vůni nikdo neodolá. Řeč je o světových francouzských dezertech. Ačkoli se na první pohled zdá, že je jejich příprava určená pouze mistrům cukrářům, opak je pravdou. Většina...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...