Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “stouchane brambory” (96)

Recepty (50)

Produkty (4)

Brambory

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni �...
319,00 Kč

4 knihy - Jaro, Léto, Podzim, Zima

Pokud by byl tento balíček vyprodaný, je možné si knihy koupit samostatně v sekci "Apetit edice sezona" Výhodná kolekce 4 knih za akční cenu...
1 279,00 Kč

Podzim

Užijte si podzim v kuchyni se vším všudy. Podzim má dvě tváře, jednu rozzářenou a skoro letní, kterou lze umocnit přípravou pestrobarevn�...
319,00 Kč

Knedlíky, noky & omáčky

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční om�...
319,00 Kč

Články (37)

Škvarky 9x jinak jako základ skvělých jídel
  • Tipy a triky

Škvarky 9x jinak jako základ skvělých jídel

Čerstvé vepřové škvarky jsou výborné nejen s chlebem, cibulkou a kyselou okurkou jako chuťovka k pivu. Hodí se také do mnoha jídel, kterým zvýrazní chuť a díky tuku přidají vláčnost. Máme pro vás devět snadných a lákavých pokrmů, které...
7 receptů z britské kuchyně, které musíte vyzkoušet
  • Zajímavosti

7 receptů z britské kuchyně, které musíte vyzkoušet

Anglická gastronomie je plná rozmanitých chutí. Na rozdíl od své francouzské rivalky není možná tak proslulá, rozhodně ale má čím zaujmout. Vydejte se s námi na cestu do hrdého Albionu: připravili jsme pro vás 7 neodolatelných pokrmů, které...
4× pečené kuře pro jarní víkend
  • Tipy a triky

4× pečené kuře pro jarní víkend

Pečené kuře je nejoblíbenější české jídlo. Redaktorka Katka Švejdová pro vás našla a ochutnala čtyři nejlepší recepty! Vyberte si některý z nich, hravě tak vyřešíte víkendový oběd. ...
5 divokých bylin, které jíst zjara
  • Tipy a triky

5 divokých bylin, které jíst zjara

Vyrazte ven do přírody a přineste si zelenou kytici, ze které připravíte samé dobroty. Seznámíme vás i s méně známými druhy rostlin, kterými snadno a rychle obohatíte jarní jídelníček.   ...
3× menu na vánoční svátky
  • Tipy redakce

3× menu na vánoční svátky

Na Štědrý večer si připravte vyladěnou klasiku v podobě kroupové polévky s houbami, dokonale usmaženého kapra s lehkým bramborovým salátem a vanilkové zmrzliny se švestkovou omáčkou s červeným vínem. Boží hod si žádá opulentní hostinu s...
Lahodná chuť, expresní příprava: Naučte se vařit polentu
  • Tipy a triky

Lahodná chuť, expresní příprava: Naučte se vařit polentu

Zkuste polentu jako krémovou kaši k dušenému masu či zelenině, pevnou jako chutný předkrm s bylinkami a sýrem, grilovanou v křupavých kouscích nebo jednoduše jako jídlo pro zahřátí. Pokaždé z ní vytvoříte chutné, syté, rychlé a levné jídlo!...
3 způsoby, jak tepelně upravit špenát
  • Tipy a triky

3 způsoby, jak tepelně upravit špenát

Pokud máte v oblibě jednoduchou a nekomplikovanou přípravu jídel, špenát by ve vaší lednici neměl chybět. Stačí mu jen pár minut na pánvi či v hrnci a máte skvělý základ k těstovinám, do brambor, na slané palačinky, k omeletám i do salátu....
5 večeří: v hlavní roli cibule
  • Tipy a triky

5 večeří: v hlavní roli cibule

Správně skladovaná cibule neztrácí ani na sklonku zimní sezony nic na své chuti a kvalitě. Využijte toho při přípravě snadných večeří v pracovním týdnu. Máme pro vás 5 chutných nápadů....