Recepty (8568)

Více než hodinu
Velmi snadné

Produkty (69)

Nejzajímavější proměny

Bydlet se dá hezky za každých okolností. Důkazem toho je kniha nejzajímavějších proměn z produkce časopisu Marianne Bydlení. Stačí se je...
339,00 Kč

Rychlé obědy

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktick�...
279,00 Kč

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů

Polévka je grunt Čerstvá novinka z edice Apetit plná těch nejlepších receptů na polévky vychází 24. 9. 2020. Název téhle kuchařky...
279,00 Kč

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyváže...
279,00 Kč

Zmrzliny

Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičkov...
279,00 Kč

Kuchařka pro singles

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více ...
279,00 Kč

Snídaně a svačiny

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svač...
279,00 Kč

Bleskové dezerty

Bleskové dezerty Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitýc...
279,00 Kč

Zavařování

Zavařování Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence ...
279,00 Kč

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užíva...
279,00 Kč

Kuchařka pro děti

Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130...
279,00 Kč

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne. Nabízíme vám víc než 140 receptů na r...
279,00 Kč

Lehká kuchyně

Kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní ...
279,00 Kč

Luštěniny

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné,...
279,00 Kč

Šití (praktické rady od A do Z)

Tato kniha je aktualizované vydání knihy "Šití krok za krokem (edice Burda)" a je určena jak pro začínající švadlenky, tak i pro ty zkušen...
359,00 Kč

Dorty a dezerty

Dorty Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohr...
279,00 Kč

Moučníky

Další přírůstek Edice Apetit – kuchařka Moučníky – obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Pěkně...
279,00 Kč

Grilování

Dvanáctá kuchařka z Edice Apetit Grilování Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ov�...
279,00 Kč

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot. Kuchařka je v prodeji od 6. ...
279,00 Kč

Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě ...
279,00 Kč

Mamma mia!

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárod...
279,00 Kč

Články (6265)

  • Tipy a triky

Základní recept na dokonalou drobenku

Drobenka bude držet v pevných hrudkách a nerozplizne se na jednolitou krustu, pokud dodržíte základní pravidlo 2 : 1 : 1, tedy dva díly mouky (polohrubé či hrubé) k jednomu dílu másla a stejnému množství cukru. Připravená drobenka by měla...
  • Novinky a zajímavosti

Mechový dort: hit Instagramu i milovníků zdravějších dezertů

Zelený zeleninový dezert Způsobů, jak ozvláštnit dezerty, je nespočet. Jedním z nich je přidání zeleniny, které mu dodává na barvě a přináší vlákninu. Korpus je tak neodolatelně vláčný, zdravější a sytější. Dort z mrkve se už...
  • Tipy a triky

Jak na piškotové těsto

K přípravě korpusu budete potřebovat jenom pár surovin, především vejce, cukr a mouku. Není co zkazit, říkáte si. Ovšem i tenhle jednoduchý recept má svá úskalí.Na co si dát při přípravě piškotového těsta pozor?1) Dbejte na čistotuČistota,...
  • Tipy a triky

Jak připravit dokonalý chřest

Kam s chřestemNa chřestu je báječné to, že má sám o sobě příjemnou chuť a při kousnutí krásně křupne, a tak se může podávat prakticky jen tak. Slavnostně působí politý rozpuštěným máslem a posypaný opraženou strouhankou nebo s ...
  • Tipy a triky

Pomalu pečené maso: vepřové

Vepřové masoČasto je označováno jako příliš tučné a nezdravé. Je však nutné podotknout, že u vepře najdeme i libové a netučné části. Vepřové maso se řadí mezi masa červená, obsahuje oproti drůbeži více železa, vitamin B12, zinek a mastné...
  • Tipy a triky

Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?

Inspirace z francouzské kuchyněJak majonéza, tak i tatarka mají svůj původ ve francouzské gastronomii. Ale zatímco tatarská omáčka dostala svůj název podle tatarského bifteku, kterému dodávala jedinečnou chuť, původ majonézy je dodnes...
  • Novinky a zajímavosti

Želatinu, nebo agar?

Chlazenému zákusku nebo dortíku by chyběl lesk skleněné dokonalosti, kdybychom neznali želatinu nebo agar. Obě látky patří mezi tzv. rosolotvorné a při správném postupu dovedou způsobit zahuštění a ztuhnutí suroviny, do které je přidáme....
  • Tipy a triky

Jak na to: domácí BBQ omáčka

Mít ve spíži lahev barbecue omáčky se vyplatí – hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému steaku nebo žebírkům. Sluší také burgerům a pečenému masu.Co najdete v lahviO složení i výsledné chuti BBQ omáčky...
  • Tipy a triky

Jak na tradiční náplně do koláčů a buchet

Koláče a buchty dělají 3 základní věci - nadýchané kynuté těsto, pořádná dávka lahodné náplně a drobné úpravy na závěr, které dokáží opravdové zázraky. Projdeme si postupně všechny body a uvidíte, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří. To,...
  • Tipy a triky

Jak na dokonalou drobenku?

Známe odpověď na všechny vaše otázky týkající se drobenky. Stačí se dodržet pár jednoduchých kroků a vaše koláče se budou pyšnit stejně perfektní křupavou žmolenkou, jakou uměla snad jenom babička. Pamatujete?[[nid:31665]]5 kroků k dokonalé...
  • Novinky a zajímavosti

Čas májové brynzy

Na rozdíl od Česka, kde k brynze nemáme tak silný vztah, mají Slováci jasnou představu i předpis, co to bryndza je, a jak by měla vypadat. Jde o „specifický přírodní sýr vyráběný ze zrajícího nebo skladovaného ovčího hrudkového sýra, ke...
  • Tipy a triky

Jak na dokonalé palačinky

Pravidlo číslo 1 – Prosátá moukaPrvním tipem, který moc dobře znaly už naše babičky, je pravidlo dobře prosáté mouky! Ta by měla být hladká nebo polohrubá. Pouze důkladným prosátím mouky přes jemné síto předejdete hrudkám v těstu....
  • Tipy a triky

Jak správně uvařit vejce

Uvařit vajíčka tak, aby vyhovovala všem, je někdy oříšek. Zvlášť, pokud je má každý rád jinak. Můžete si pořídit nejrůznější kuchyňské pomocníky, kteří vám s ohlídáním správného času pomohou. Čas vaření je důležitý, ale není to všechno, co...
  • Novinky a zajímavosti

Jak snadno ozdobit dort

Pečte i zdobte jednodušePokud jste začátečníci, nedávejte si nesplnitelné úkoly. Komplikované recepty s několika druhy těst, krémů, posypek i polev vyžadují hodiny v kuchyni, spoustu místa pro chlazení a ohromnou pracovní plochu. Navíc...
  • Tipy a triky

Jak připravit dokonalé topinky

Na přípravu topinek je ideální chleba typu šumava. Dbejte na to, aby byly krajíce rovně ukrojené – nakrájejte je v kráječi nebo rovnou kupte krájený chléb.Na topinky se hodí jak čerstvý, tak i starší chléb (ten na rozdíl od čerstvého...
  • Novinky a zajímavosti

Co se dá vařit v pomalém hrnci?

Pomalý a ještě pomalejšíU nás v redakci na pomalý hrnec nedáme dopustit. Je to vlastně vaření všech ingrediencí v jednom hrnci. Pomalý hrnec připravuje pokrmy při teplotě 95 °C. Na výběr máte většinou ze tří možností ohřívání,...
  • Novinky a zajímavosti

Druhá vlna jarních dnů Marianne startuje již tento víkend!

Od 14.–16. května můžete nakupovat v kamenných obchodech se slevou až 50 %. V první řadě vás ale chceme poprosit, abyste v rámci nákupů dodržovali všechna bezpečnostní opatření. Situace okolo koronaviru se pomalu zlepšuje a my všichni...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na dětskou oslavu, aby se bavili i dospělí

Základem je promyšlený plán, dobrá organizace a realistický odhad vlastních možností. Nikde totiž není psáno, jak přesně má dětský mejdan vypadat. Je tedy jenom na vás, zda budete péct třípatrový dort s filigránským zdobením nebo jednoduché...
  • Novinky a zajímavosti

Jak získat co nejvíc živin ze špenátu? Použijte špenátový prach

Co je špenátový prach a jak se vyrábí? Špenátový prach je prach z čerstvých špenátových listů. Ty se nejprve mrazem vysuší (lyofilizují) a následně namelou na jemný prášek, který má matný vzhled, zelenou barvu a jemnou, špenátovou chuť....
  • Tipy a triky

Škola vaření: masové kuličky

Masové kuličky mohou být pokaždé jiné, stačí vědět, čím je ochutit.ZÁKLADNÍ POSTUP A OCHUCENÍ1. Navlhčete houskuV míse pokropte 70 g světlého pečiva (bagety, toustového chleba nebo housky), rozmixovaného nahrubo, 60 ml plnotučného mléka a...
  • Tipy a triky

Džem či marmeláda doma a jednoduše

Skleničku ovocného skvostu najdeme snad v každé lednici nebo spíži. Milujeme ji na chlebu, skvěle se hodí do palačinek, a když člověka honí mlsná, chodí na marmeládu či džem jenom tak se lžičkou. V obchodech jistě můžete najít opravdu...
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý griliáš

Jakmile jednou ovládnete přípravu griliáše, ručíme vám za to, že jím nebudete šetřit. Kombinace karamelu a oříšků, nejčastěji těch lískových, je totiž prudce návyková. Griliáš pozvedne každý dezert na úplně jinou úroveň. Přidá totiž nejen...

Obchod Apetit