Recepty (9912)

Více než hodinu
Velmi snadné

Produkty (70)

3 knihy - Snídaně, Obědy, Večeře

Výhodná kolekce 3 knih za akční cenu Snídaně a svačiny S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme...
779,00 Kč

Rychlé obědy

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktick�...
244,00 Kč

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů

Polévka je grunt Čerstvá novinka z edice Apetit plná těch nejlepších receptů na polévky vychází 24. 9. 2020. Název téhle kuchařky...
244,00 Kč

Šití (praktické rady od A do Z)

Tato kniha je aktualizované vydání knihy "Šití krok za krokem (edice Burda)" a je určena jak pro začínající švadlenky, tak i pro ty zkušen...
314,00 Kč

Lehká kuchyně

Kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní ...
244,00 Kč

Superbyliny aneb 50 léčivek pro 21. století

Seznamte se s padesátkou bylin, hub a ostatních přírodních látek, které vás dokážou ochránit před nástrahami znečištěného životního...
279,00 Kč

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyváže...
244,00 Kč

Snídaně a svačiny

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svač...
244,00 Kč

Zmrzliny

Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičkov...
244,00 Kč

Kuchařka pro singles

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více ...
244,00 Kč

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne. Nabízíme vám víc než 140 receptů na r...
244,00 Kč

Tvořte s námi celý rok

Kniha Tvořte s námi celý rok s podtitulem Čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domácí tvoření a her s dětmi a pro děti je u...
314,00 Kč

Bleskové dezerty

Bleskové dezerty Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitýc...
244,00 Kč

Kuchařka pro děti

Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130...
244,00 Kč

Zavařování

Zavařování Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence ...
244,00 Kč

Luštěniny

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné,...
244,00 Kč

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užíva...
244,00 Kč

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakč...
244,00 Kč

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot. Kuchařka je v prodeji od 6. ...
244,00 Kč

Bez masa

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře...
244,00 Kč

Články (6648)

  • Tipy a triky

Základní recept na dokonalou drobenku

Drobenka bude držet v pevných hrudkách a nerozplizne se na jednolitou krustu, pokud dodržíte základní pravidlo 2 : 1 : 1, tedy dva díly mouky (polohrubé či hrubé) k jednomu dílu másla a stejnému množství cukru. Připravená drobenka by měla...
  • Tipy a triky

Jak na dokonalou drobenku?

Známe odpověď na všechny vaše otázky týkající se drobenky. Stačí se dodržet pár jednoduchých kroků a vaše koláče se budou pyšnit stejně perfektní křupavou žmolenkou, jakou uměla snad jenom babička. Pamatujete?[[nid:31665]]5 kroků k dokonalé...
  • Tipy a triky

Jak na piškotové těsto

Nadýchaný, vláčný a lehký jako peříčko – správný piškotový korpus není žádná sušinka, ale dokonalý základ pro jednoduché moučníky, ale i pro luxusní a rafinované dorty a zákusky jako z cukrárny. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat i...
  • Tipy a triky

5 lahodných krémů do dortů i dezertů

Dokonalý krém je polovinou úspěchu v celkové chuti dortu a dezertu, jehož základem je nadýchaný korpus. Nebojte se experimentovat! Ať už vás lákají dokonale jemné šlehačkové krémy, těžší a chuťově výraznější pudinkové nebo svěží...
  • Tipy a triky

Pomalu pečené maso: vepřové

Vepřové masoČasto je označováno jako příliš tučné a nezdravé. Je však nutné podotknout, že u vepře najdeme i libové a netučné části. Vepřové maso se řadí mezi masa červená, obsahuje oproti drůbeži více železa, vitamin B12, zinek a mastné...
  • Tipy a triky

Jak správně uvařit vejce

Uvařit vajíčka tak, aby vyhovovala všem, je někdy oříšek. Zvlášť, pokud je má každý rád jinak. Můžete si pořídit nejrůznější kuchyňské pomocníky, kteří vám s ohlídáním správného času pomohou. Čas vaření je důležitý, ale není to všechno, co...
  • Tipy a triky

Jak na tradiční náplně do koláčů a buchet

Poctivý koláč i buchta stojí a padají na 3 základních pilířích. Jsou jimi správně připravené těsto, perfektně dochucená náplň a finální úprava. Tím máme na mysli posypání drobenkou, ozdobení rozinkami či mandlemi nebo potření máslem s rumem...
  • Tipy a triky

Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?

Inspirace z francouzské kuchyněJak majonéza, tak i tatarka mají svůj původ ve francouzské gastronomii. Ale zatímco tatarská omáčka dostala svůj název podle tatarského bifteku, kterému dodávala jedinečnou chuť, původ majonézy je dodnes...
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Převod g na ml

I ti nejlepší kuchaři se při vaření z času na čas potýkají se zapeklitými otázkami. Jsme proto připraveni vám poradit v jakékoliv otázce. ...
  • Tipy a triky

Jak na domácí zavařování?

Na začátku jara jsme šťastní, když na stromech vidíme pupeny a květy. Na začátku léta se pak radujeme z drobných zelených plodů a těšíme se na velkou úrodu. V půlce léta sklízíme o sto šest a začínáme přemítat, co s další bednou meruněk...
  • Tipy a triky

6 tipů, jak efektivně zpracovat cuketu

Ze zahrádek sklízíme čerstvé, šťavnaté plody, z trhu nosíme koše plné zeleniny. Letní kuchyni vládne zeleninová královna  - cuketa. Jak zužitkovat její přebytky nebo přezrálé plody? Podívejte se s námi, jak z cukety vyčarovat...
  • Suroviny

K čemu využít plody černého bezu?

Bez černý, lidově chebz, chebzí, pukač, má široké uplatnění nejen ve farmacii a lidovém léčitelství. Bezinky, na které běžně narazíte podél cest, lze využít na přípravu zavařeniny, lpopulárního bezinkového likéru, džemu, sirupu nebo octa,...
  • Novinky a zajímavosti

Jó, třešně zrály: 5 tipů, co s nimi

Třešňová marmeláda Jediný způsob, jak si schovat kousek léta na horší časy, je zavařit si ho do sklenice. Třešňovou marmeládu máte hotovou za pár minut a radost vám pak bude dělat u snídaně na čerstvém pečivu, v perníku, můžete ji podávat i...
  • Novinky a zajímavosti

Poke bowl: zdravá, vynikající a skvěle vypadající miska chutí

Prosluněná historiePůvod tohoto pokrmu bychom mohli hledat v dávnověké minulosti polynéských ostrovů. Kolébkou těchto misek se však stala Havaj, kde zažily velkou oblibu už v 70. letech minulého století. Využívaly se místní dary...
  • Tipy a triky

Jak na to: domácí BBQ omáčka

Mít ve spíži lahev barbecue omáčky se vyplatí – hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému steaku nebo žebírkům. Sluší také burgerům a pečenému masu.Co najdete v lahviO složení i výsledné chuti BBQ omáčky...
  • Poradna

9 rychlovek z jednoho hrnce

Nemáte času nazbyt a potřebujete nakrmit celou rodinu? Připravte si s námi lahodné recepty z jednoho hrnce, pánve nebo pekáče a jídlo servírujte do 30 minut.  ...
  • Tipy a triky

Vajíčková pomazánka 7x jinak

Vajíčková pomazánka zazáří nejen během svátků jara. Sklenice této dobroty se hodí jako rychlé jídlo na malý hlad kdykoliv během dne.  ...
  • Tipy a triky

5 konzerv, za které se vaše spíž nemusí stydět

S dobře vybavenou spižírnou zvládnete večeři v pracovním týdnu levou zadní. Vařit z plechovky vůbec nemusí být ostuda, se správnými recepty a vhodně zvolenými jídly naopak vaříte chutně a výživně. Bonusem je minimum času stráveného v...
  • Novinky a zajímavosti

Mechový dort: hit Instagramu i milovníků zdravějších dezertů

Zelený zeleninový dezert Způsobů, jak ozvláštnit dezerty, je nespočet. Jedním z nich je přidání zeleniny, které mu dodává na barvě a přináší vlákninu. Korpus je tak neodolatelně vláčný, zdravější a sytější. Dort z mrkve se už...
  • Tipy a triky

Jak na dokonalé palačinky

Pravidlo číslo 1 – Prosátá moukaPrvním tipem, který moc dobře znaly už naše babičky, je pravidlo dobře prosáté mouky! Ta by měla být hladká nebo polohrubá. Pouze důkladným prosátím mouky přes jemné síto předejdete hrudkám v těstu....
  • Tipy a triky

Jak připravit dokonalé topinky

Na přípravu topinek je ideální chleba typu šumava. Dbejte na to, aby byly krajíce rovně ukrojené – nakrájejte je v kráječi nebo rovnou kupte krájený chléb.Na topinky se hodí jak čerstvý, tak i starší chléb (ten na rozdíl od čerstvého...
  • Novinky a zajímavosti

Co se dá vařit v pomalém hrnci?

Pomalý a ještě pomalejšíU nás v redakci na pomalý hrnec nedáme dopustit. Je to vlastně vaření všech ingrediencí v jednom hrnci. Pomalý hrnec připravuje pokrmy při teplotě 95 °C. Na výběr máte většinou ze tří možností ohřívání,...

Obchod Apetit