0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty (10000)

Kolekce (987)

Produkty (77)

Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klas...
319,00 Kč

Jíme dobře

Kuchařka Jíme dobře je nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května. Pomůže vám snadno a rychle sestavit vyvážený ro...
319,00 Kč

Tradice - lidové zvyky a recepty

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čte...
339,00 Kč

Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede příprav...
467,00 Kč

Vánoční kniha nápadů

Vánoční kniha nápadů z dílny časopisu Marianne Bydlení! Hodí se všem, kdo mají na přípravu svátků jen pár minut, i těm, kteří se do...
339,00 Kč

Bezlepková kuchařka

Nová kuchařka z edice Apetit vyšla v únoru a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných c...
319,00 Kč

Rychlé obědy

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktick�...
319,00 Kč

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů

Název téhle kuchařky říká, že polévka je základ. A má pravdu. Polévka je jedním ze základních kamenů slavnostních menu...
319,00 Kč

Knedlíky, noky & omáčky

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční om�...
319,00 Kč

Snídaně a svačiny

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svač...
319,00 Kč

Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vyšla v květnu 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nech...
319,00 Kč

Kuchařka pro děti

Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130...
319,00 Kč

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne. Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychl...
319,00 Kč

Luštěniny

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné, př...
319,00 Kč

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyváže...
319,00 Kč

Lehká kuchyně

Kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní ...
319,00 Kč

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

3 knihy - Snídaně, Obědy, Večeře

Výhodná kolekce 3 knih za akční cenu Snídaně a svačiny S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v n...
959,00 Kč

Podzim

Užijte si podzim v kuchyni se vším všudy. Podzim má dvě tváře, jednu rozzářenou a skoro letní, kterou lze umocnit přípravou pestrobarevn�...
319,00 Kč

Šití (praktické rady od A do Z)

Tato kniha je aktualizované vydání knihy "Šití krok za krokem (edice Burda)" a je určena jak pro začínající švadlenky, tak i pro ty zkušen...
399,00 Kč

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakč...
319,00 Kč

Bydlíme v zahradě

Současný trend velí: jakmile vysvitne sluníčko, přestěhujte se z domu na zahradu. Jak by měla vypadat, aby vám v ní bylo dobře, se dočtete...
319,00 Kč

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot.Dozlatova vypečené houstičk...
319,00 Kč

Moučníky

Další přírůstek Edice Apetit, kuchařka Moučníky. Obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den.Pěkně pohrom...
319,00 Kč

Články (7198)

Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...
Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
Učíme se od mistra: Poctivý hospodský guláš
  • Jak na to

Učíme se od mistra: Poctivý hospodský guláš

Říká se, že na guláši si pochutnáte jen v hospodě. Přesvědčíme vás, že ho zvládnete uvařit i doma. S návodem krok za krokem připravíte pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Marcína dokonale vyladěný guláš. ...
Jáhly, opomíjený zázrak na talíři
  • Tipy a triky

Jáhly, opomíjený zázrak na talíři

Jáhly jsou výživné, snadno stravitelné, jednoduché na přípravu a neobsahují lepek. S rozšířením pěstování pšenice a žita jáhly z českých jídelníčků téměř úplně vymizely. Pojďme tuto trochu opomíjenou obilninu vrátit na náš stůl...
Jak se projevuje závislost na jídle a jak se jí zbavit?
  • Zdraví a výživa

Jak se projevuje závislost na jídle a jak se jí zbavit?

Jídlo je životní nutností, bez něj bychom zemřeli. Mnozí z nás ale jídlo neberou jako něco, co nás drží při životě, ale jako rozkoš a požitek. A od takového způsobu vnímání jídla zbývá už jen krůček k tomu, abychom si na něm...
Barvy na talíři: Co jíst pro vyšší sebevědomí a imunitu
  • Zdraví a výživa

Barvy na talíři: Co jíst pro vyšší sebevědomí a imunitu

Proč by pokrmy měly zářit barvami co nejvíce? Mluvíme o přírodních barvách a barvivech, které se přirozeně vyskytují v ovoci, zelenině, luštěninách, semenech, bylinách. Pojďme se podívat, jak barevné spektrum ovlivňuje nejen náš...
KVÍZ: Co víte o italské kuchyni?
  • Kvízy

KVÍZ: Co víte o italské kuchyni?

Italská kuchyně je rozmanitá. Každý z dvaceti italských regionů se vyznačuje osobitými chutěmi, recepty, produkty a ingrediencemi. Mezi evergreeny patří lasagne, pizza, boloňské ragú a krémové rizoto. Receptů však existují tisíce. Zkuste si...
Co je to nezdravé hubnutí a jak škodí zdraví?
  • Zdraví a výživa

Co je to nezdravé hubnutí a jak škodí zdraví?

Internet i knihy jsou plné nejrůznějších způsobů, jak zhubnout. Od jablečné diety, přes nízkosacharidovou, bezlepkovou až po různé hladovky. Jenže ne každá cesta k hubenějšímu já je zdravá. Co si můžete nezdravým hubnutím způsobit? ...
Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!
  • Suroviny

Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!

Jablka nemusejí skončit vždycky jenom ve štrúdlu. Ač je tento moučník ověřená a chutná klasika, zkuste jednou jablka v některém z vyhlášených světových jablečných koláčů. Slibujeme, že nebudete litovat.  ...
10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně
  • Zdraví a výživa

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně

Česká kuchyně je spíše „masová“ a vegetariánská jídla v menu tradičních českých podniků stále často tvoří hlavně smažený sýr. Bezmasých jídel nabízí česká kuchyně však mnohem více. Pojďte se s námi podívat na deset nejlepších českých...
Jak na nejlepší ovocný koláč?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta. ...
Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále
  • Lidé a jídlo

Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále

Řekne-li se Valašsko, každému se hned vybaví švestková pálenka, tradiční sladké koláče frgále nebo polévka s názvem kyselica. Víte však, co se skrývá pod názvem škračky či podplameníky? Pojďte se s námi ponořit do tajů známých i...
Jak předpéct těsto na křehký koláč s náplní
  • Tipy a triky

Jak předpéct těsto na křehký koláč s náplní

Předpečením křehkého těsta zabráníme tomu, že ve výsledném koláči zvlhne a nedostane se nám křehkého máslového potěšení. Předpečený korpus následně lépe udrží tekutou náplň, a koláč zůstane vespodu pěkně křupavý. Této metodě se také říká...
Učíme se od mistra: Jak na humra
  • Tipy a triky

Učíme se od mistra: Jak na humra

Humr má to nejčerstvější a nejdelikátnější maso. Že máte z úpravy tohoto korýše strach, nebo přinejmenším respekt? Šéfkuchař Marek Raditsch vás jej jedna dvě zbaví.   ...
Jak loupat ořechy
  • Tipy a triky

Jak loupat ořechy

Během podzimu se v mnoha domácnostech objevují plechy vlašských ořechů pod topením a začnou se ozývat zvuky praskající skořápky. Přinášíme vám jednoduché tipy, jak loupat ořechy, abyste se nenadřeli a nemuseli se uchýlit k postupům Marfušky...

Obchod Apetit