Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Recepty (10000)

Perník
Více než hodinu
Velmi snadné

Produkty (70)

Knedlíky, noky & omáčky

Knedlíky, noky & omáčky Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a ...
258,00 Kč

Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klas...
258,00 Kč

Jíme dobře

Kuchařka Jíme dobře Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený ro...
258,00 Kč

Rychlé obědy

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktick�...
258,00 Kč

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů

Polévka je grunt Čerstvá novinka z edice Apetit plná těch nejlepších receptů na polévky vychází 24. 9. 2020. Název téhle kuchařky...
258,00 Kč

Šití (praktické rady od A do Z)

Tato kniha je aktualizované vydání knihy "Šití krok za krokem (edice Burda)" a je určena jak pro začínající švadlenky, tak i pro ty zkušen...
328,00 Kč

Snídaně a svačiny

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svač...
258,00 Kč

Lehká kuchyně

Kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní ...
258,00 Kč

Luštěniny

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné,...
258,00 Kč

Nejzajímavější proměny

Bydlet se dá hezky za každých okolností. Důkazem toho je kniha nejzajímavějších proměn z produkce časopisu Marianne Bydlení. Stačí se je...
279,00 Kč

Bydlíme v zahradě

Bydlíme v zahradě Současný trend velí: jakmile vysvitne sluníčko, přestěhujte se z domu na zahradu. Jak by měla vypadat, aby vám v ní b...
279,00 Kč

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne. Nabízíme vám víc než 140 receptů na r...
258,00 Kč

Kuchařka pro děti

Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130...
258,00 Kč

Cukroví

Bez cukroví nejsou Vánoce, a tak jsme pro vás upekli další kuchařku. Tentokrát chutná sladce. Zkuste si představit jeden z adventních vík...
258,00 Kč

Vánoce

Desátá kuchařka z Edice Apetit s názvem Vánoce nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jedinou knihou, kterou od teď budete na Ván...
258,00 Kč

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyváže...
258,00 Kč

Kuchařka pro singles

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více ...
258,00 Kč

Bleskové dezerty

Bleskové dezerty Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitýc...
258,00 Kč

3 knihy - Snídaně, Obědy, Večeře

Výhodná kolekce 3 knih za akční cenu Snídaně a svačiny S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme...
733,00 Kč

Moučníky

Další přírůstek Edice Apetit – kuchařka Moučníky – obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Pěkně...
258,00 Kč

Zavařování

Zavařování Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence ...
258,00 Kč

Honzo, vstávej! aneb Vaříme česky od rána do večera

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit...
258,00 Kč

3 knihy - Cukroví + Vánoce + Sváteční menu

Cukroví Bez cukroví nejsou Vánoce, a tak jsme pro vás upekli další kuchařku. Tentokrát chutná sladce. Zkuste si představit jeden z adventn...
733,00 Kč

Polévky

Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každ�...
258,00 Kč

Články (6979)

5 lahodných krémů do dortů i dezertů
  • Tipy a triky

5 lahodných krémů do dortů i dezertů

Dokonalý krém je polovinou úspěchu v celkové chuti dortu a dezertu, jehož základem je nadýchaný korpus. Nebojte se experimentovat! Ať už vás lákají dokonale jemné šlehačkové krémy, těžší a chuťově výraznější pudinkové nebo svěží...
Jak na tradiční náplně do koláčů a buchet
  • Tipy a triky

Jak na tradiční náplně do koláčů a buchet

Nadýchané kynuté koláče a buchty jsou vysněnou metou a občas také obrovským strašákem každého začínajícího pekaře. Není se ovšem čeho bát. S našimi osvědčenými triky a radami je zvládnete na výbornou hned napoprvé. ...
Jak upéct svatomartinské rohlíky se sladkou nádivkou
  • Tipy a triky

Jak upéct svatomartinské rohlíky se sladkou nádivkou

I podzim má své velké gastronomické svátky. Na svatého Martina se u nás podává pečená husa se zelím, ochutnávají se mladá vína a nechybí ani tradiční sladkosti. Kromě různých kynutých koláčů jsou to především svatomartinské rohlíky neboli...
Jak na piškotové těsto
  • Tipy a triky

Jak na piškotové těsto

Nadýchaný, vláčný a lehký jako peříčko – správný piškotový korpus není žádná sušinka, ale dokonalý základ pro jednoduché moučníky, ale i pro luxusní a rafinované dorty a zákusky jako z cukrárny. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat i...
Jak na dokonalou drobenku?
  • Tipy a triky

Jak na dokonalou drobenku?

Drobenka či žmolenka je dokonalou třešničkou koláči. Zlatavá křupavá vrstvička vonící máslem, která chuťově vyváží kyselejší ovoce. Jaký je správný poměr surovin, který zaručí tu správnou křupavost drobenky? Jak na to, aby nebyla příliš...
Zeptejte se redakce: Převod g na ml
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Převod g na ml

I ti nejlepší kuchaři se při vaření z času na čas potýkají se zapeklitými otázkami. Jsme proto připraveni vám poradit v jakékoliv otázce. ...
Pomalu pečené maso: vepřové
  • Tipy a triky

Pomalu pečené maso: vepřové

Nízká teplota, kvalitní pekáč a dostatek času. Tahle trojkombinace povznese téměř každé maso do nebeských výšin. Tedy kromě ryb, které by se přesušily. Jak správně péct vepřovou pečeni, jaké hovězí se do pekáče hodí nejlépe a jak si...
10 hororů, ve kterých hraje jídlo důležitou roli
  • Tipy redakce

10 hororů, ve kterých hraje jídlo důležitou roli

Ne že by nebyly samy o sobě dobré, jde o to, že se objevily v nejděsivějších a nejnechutnějších hororech, které kdy byly natočeny. Znáte všechny děsuplné filmy, v nichž jídlo nebo určité suroviny hrály důležitou roli? ...
5x ořechová náplň pro sladké pečení
  • Tipy a triky

5x ořechová náplň pro sladké pečení

Předpisů na ořechové náplně existuje bezpočet. Zkušené kuchařky mají oblíbený recept, za který by daly ruku do ohně. Pokud jste ještě ten svůj nenašli, vyzkoušejte některý z našich prověřených postupů. Třeba se vám trefíme do vkusu a vy tak...
Poke bowl: zdravá, vynikající a skvěle vypadající miska chutí
  • Novinky a zajímavosti

Poke bowl: zdravá, vynikající a skvěle vypadající miska chutí

Prosluněná historiePůvod tohoto pokrmu bychom mohli hledat v dávnověké minulosti polynéských ostrovů. Kolébkou těchto misek se však stala Havaj, kde zažily velkou oblibu už v 70. letech minulého století. Využívaly se místní dary...
Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?
  • Tipy a triky

Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?

Máte v plánu si trochu zahřešit jídlem? Možná se vám už sbíhají sliny na dozlatova usmažený sýr a hranolky nebo poctivý burger. Nebo si chcete pochutnat na bramborovém salátu a přemýšlíte, jak svou domácí recepturu ještě vylepšit? Zapomeňte...
Jak správně uvařit vejce
  • Tipy a triky

Jak správně uvařit vejce

Uvařit vajíčka tak, aby vyhovovala všem, je někdy oříšek. Zvlášť, pokud je má každý rád jinak. Můžete si pořídit nejrůznější kuchyňské pomocníky, kteří vám s ohlídáním správného času pomohou. Čas vaření je důležitý, ale není to všechno, co...
Jak vyrobit prvotřídní jablečný ocet?
  • Tipy a triky

Jak vyrobit prvotřídní jablečný ocet?

Všelék, který se vypořádá s nesčetnými zdravotními neduhy, nebo elixír krásy? O téměř magických účincích jablečného octu se v posledních letech mluví stále častěji. Přitom jde o recepturu, která má v našich kuchyních dlouhou historii. Jak...
Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?
  • Jak na to

Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?

Halušky mají svůj domov na Slovensku, kde jsou považovány za tradiční jídlo. Známé jsou ale také jako typický valašský pokrm. Jsou rychlým a chutným řešením obědu či večeře. Vyzkoušet je můžete naslano se slaninou, kysaným zelím, brynzou i...
Vajíčková pomazánka 7x jinak
  • Tipy a triky

Vajíčková pomazánka 7x jinak

Vajíčková pomazánka zazáří nejen během svátků jara. Sklenice této dobroty se hodí jako rychlé jídlo na malý hlad kdykoliv během dne.  ...
Perníkové koření a tipy, jak si jej připravit doma
  • Novinky a zajímavosti

Perníkové koření a tipy, jak si jej připravit doma

Koření na přípravu perníků si můžete koupit v obchodě, není však na domácí výrobu, kterou uzpůsobíte vlastním chutím a potřebám. Prozradíme vám, v jakém poměru koření namíchat a také co dalšího kromě perníku můžete provonět. ...
Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...

Obchod Apetit