< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne
< 45 min
4,1
Dýňová polévka
< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka
< 45 min
4,7
Rajská polévka
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 30 min
4,3
Pepřová omáčka
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 45 min
4,5
Klasická česnečka
< 90 min
4,4
Cibulačka
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,4
Minestrone
< 30 min
4,7
Špenátová polévka
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
< 30 min
4,4
Houbové rizoto
< 60 min
4,4
Chilli con carne
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
< 60 min
4,4
Pestrá zeleninová polévka
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?