< 30 min
4,4
Houbové rizoto
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 45 min
4,5
Květákový krém
< 30 min
4,5
Zapečené těstoviny s brokolicí
< 45 min
4,3
Dýňová polévka s chilli
< 45 min
4,2
Hrášková polévka
< 50 min
3,7
Polévka žurek
< 45 min
4,1
Červenočočkový dhal s cizrnou
< 75 min
4,6
Novoroční čočka na kyselo
< 45 min
4,4
Květáková polévka
< 50 min
4,3
Pórková polévka s pamazánem
< 45 min
4,3
Zeleninové rizoto
< 45 min
4,3
Bavorská kapustičková polévka
< 25 min
4,3
Rizoto s hříbky
< 60 min
4,4
Paella s mořskými plody
< 45 min
4,2
Barevná krémová bramborová polévka
< 15 min
4,5
Brokolicová polévka se smetanou
< 45 min
4,1
Milionová polévka
< 30 min
4,3
Batátový krém
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
< 45 min
4,0
Fazolová polévka s klobásou
< 30 min
4,0
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame
< 60 min
4,3
Špenátový krém s tousty se sýrem & pancettou
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý