0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

11. Apetit piknik se opět vydařil aneb Ohlédnutí za dnem plným zábavy a dobrého jídla

Apetit piknik
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Apetit piknik je událost, kterou v redakci připravujeme několik měsíců. Proto jsme vždy napjatí, zdali se vynaložené úsilí promění v úspěch. A co je pro nás tou největší odměnou? Návštěvníci se spokojenými chuťovými pohárky a úsměvem od ucha k uchu. Ani letos tomu nebylo jinak!

Do pražské Grébovky letos znovu zavítaly davy fanoušků Apetitu, které se už nemohly dočkat, až si pochutnají, zúčastní se workshopů a uvidí své oblíbené kulinářské celebrity či se seznámí s redakcí. To samozřejmě není všechno, pojďme se ohlédnout za tím, co se na pikniku dělo! 

Počasí nám přálo, a tak nic nebránilo relaxování na trávě a užívání si slunného dne plnými doušky. Polehávat šlo i před Apetit stage, kde o zábavu nebylo nouze. Na ‚prknech‘ se vystřídaly známé kulinářské osobnosti. 

Hvězdný program na Apetit stage

Na podiu se objevila Markéta Pavleje alias Kitchenette i vítězka soutěžního pořadu Peče celá země Martina Kynstlerová, která se s námi podělila o své plány do budoucna. Vítězka letošní řady soutěže MasterChef Veronika „Besky“ Beskydiarová nás naučila připravovat duhové krémy, jimiž rovnou ozdobila své cupcaky. Jaroslav Sapík prozradil divákům něco o přípravě zvěřiny a svěřil se, že podle Apetitu rád vaří.

Své místo měla na pódiu i redakce. V celé sestavě včetně kuchaře a foodstylisty Marka Všetičky pokřtila kuchařku Jahody, které šéfredaktorka Jana Kopecká popřála jediné: nadprůměrnou úrodu jahod! Na krájení dortu se vrhla redaktorka Darinka a spravedlivě dala ochutnat všem fanouškům Apetitu, kteří se na křest přišli podívat.

Program na Apetit stage by zcela jistě neproběhl tak hladce nebýt skvělého výkonu moderátorky Kristiny Kloubkové, která jím zábavně a poutavě provázela celý den. Právě jí patří velké díky! Poděkování patří ale i vám, fanouškům, kteří jste dorazili a postarali se o skvělou atmosféru. A v neposlední řadě všem šikovným kulinářům – jsme vděční, že vás máme!

Kulináři zazářili

Kulinářů se sešlo v Grébovce desítky a u všech se celý den rojili lidé, kteří jejich umění chtěli ochutnat. Vypíchnout můžeme například cukrárnu Oslaď si život kamarádek Jituš a Maruš, rodinnou manufakturu Marmelády z Ráje nebo rodinnou firmu, která se zabývá pěstováním a zpracováním chilli papriček Pálíto Family.

Redakce vybere během následujících dnů několik kulinářů, jejichž recepty se objeví v srpnovém čísle časopisu Apetit. Poté budeme bedlivě sledovat, zda vyletí mezi další kulinářské hvězdy, které účastí na Apetit pikniku zahájily svou úspěšnou kariéru.

  • Za všechny si připomeňme nejlepšího kulináře prvního Apetit pikniku výrobce paštik Čongrády, cukrářku Zuzanu Dvořákovou nebo výrobce pořádně ostrých specialit Huhu chilli. S mnohými prodejci se na Apetit pikniku můžete potkat pravidelně. Paštiky Čongrády nechyběly snad ani jednou.

Překvapení na závěr: Podzimní Apetit piknik

Apetit piknik se letos vydařil přesně tak, jak jsme si několik měsíců před ním přáli! Dlouhé přípravy se nakonec promění v jeden nádherný den, po kterém nám je vždy tak trochu smutno, že už je za námi. Pokud máte stejné pocity, nemusíte zoufat, máme pro vás překvapení! 12. 11. 2022 se uvidíme na podzimním Apetit pikniku v Novoměstské radnici v Praze.

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč