Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary vypukne už za necelé dva týdny a město opět po roce zaplní tisíce filmových fanoušků. Patříte k těm, kteří si rádi užívají vše, co festival nabízí? Stíháte několik filmů denně, láká vás pulzující město a těšíte se, kterou domácí či světovou hvězdu na kolonádách potkáte? Už se brzy dočkáte.
A protože celodenní program může být vyčerpávající, je potřeba se pořádně najíst a doplnit energii! Letos to ve Varech bude opravdu snadné, nově otevřená restaurace Grandhotelu Pupp Meat & Bone Steakhouse přináší návštěvníkům lázeňského města opravdu gurmánský zážitek, a to pod vedením šéfkuchaře Jiřího Huláka.
Jiří Hulák sbíral zkušenosti v restauracích Aromi a La Veranda. Otevřena bude restaurace v době konání festivalu vždy od 11.00 do 15.00 a od 17.00 do 23.00 hodin.
Nový i starý svět
Bohatou mají v Meat & Bone Steakhouse i vinnou kartu, která kombinuje to nejlepší ze Starého a Nového světa. Ten Starý zastupuje Francie a Itálie, Nový vína z Argentiny a Chile. Ojedinělá je potom nabídka více než 120 prémiových destilátů.
Jak název restaurace napovídá, pochutnají si zejména milovníci steaků i mořských plodů grilovaných na dřevěném uhlí. To je klíčem k zachování šťavnatosti a chuťových vlastností připravovaného masa.

Ale ještě konkrétněji, pokud je řeč o steacích, tak o těch z plemene aberdeen angus a o řezech prémiových mas od lokálních producentů nebo světové speciality typu Wagyu.
Tato masová mistrovská díla jsou dostařována přímo v restauraci metodou suchého zrání. Vyberou si i milovníci všeho, co žije v moři – mořských plodů, ústřic i ryb. Rezervovat můžete na www.meat-bone.cz.
