Recepty se sterolovaným zelím
Sterilované zelí vzniká fermentací nakrájeného zelí. Fermentace probíhá přirozeným procesem, při kterém se cukry obsažené v zelí mění na kyseliny. Poté je zelí sterilováno, což zajišťuje jeho dlouhou trvanlivost. Jde obvykle o nízkokalorickou potravinou, bohatou na vlákninu a vitamíny. Obsahuje vitamíny C, K, B6 a antioxidanty. Dále obsahuje minerály jako draslík, vápník, hořčík a železo.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-