Recepty se sterilovaným červeným zelím
Sterilované červené zelí je potravinový výrobek, který vzniká fermentací červeného zelí, následovanou sterilací, aby se prodloužila jeho trvanlivost. Fermentace cukrů obsažených v červeném zelí mění chuť a strukturu zelí a vytváří jeho charakteristickou kyselou chuť.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-