Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý deň,mám od vás rocne predplatné,len potrebujem zmeniť dorucovaciu adresu.Kde prosím Vás to mám nahlásiť?ďakujem krásne za odpoveď.Zuzana
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

na předplatné jsem volala , tam mi bylo sděleno, že dané číslo již není k dispozici.Proto jsem se obrátila přímo na Vás. Pokud bych mohla nějak chybějící číslo získat, budu velmi ráda.

Děkuji moc za ochotu

Andrea

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda není možné zakoupit u Vás starší číslo Apetitu - 4/2018. Jsem Vaše dlouholetá předplatitelka a chtěla jsem si časopisy nechat vyvázat. Zjistila jsem, že mi chybí toto číslo. Na předplatném není již k dispozici.

Děkuji moc za odpověď a přeji hezký zbytek dne

Andrea

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde umí udělat pravý narozeninový semifreddo dortík v Praze. Děkuji.

Italka

Obrázek uživatele Monika Podstawková
Monika Podstawková

V časopise 1/19 je pekanový koláč do misky. Nenašla jsem jej na těchto stránkách. Chtěla bych vědět, jak má být konzistenčně. Těsto, jestli to nazvat těstěm je voda a když se to nalije na ty ořechy dole, tak ty se vyplaví nahoru a hmota dole je řídká, nevím, zda vůbec propečená. Mám z tohoto receptu smíšené pocity a jak jsem viděla to řídké těsto, tak jsem si říkala, zda jste něco neopomněli v tom receptu. Děkuji za Vaši odpověď. Monika

 

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, 

chtěla jsem se zeptat, jestli vyšel další Apetit book č. 29 se souhrnem čísel od léta do zimy 2018. Ráda si tato svázaná čísla kupuji, ale letos jsem se nedočkala a mám pocit, že ho nemohu najít ani na stránce, kde jsem ho kupovala online. 

Díky za info

S pozdravem Vaše věrná čtenářka Pavla

Obrázek uživatele Anna Novotná

Dobrý den,

přišel mi email s tipy receptů a byla tam i informace na ukázkové vydání tištěného Apetitu.

Chci se zeptat o jaký časopis se jedná. Zda se jde o číslo, které se dá běžně koupit nebo je to jen malá ukázka z nějakých pár čísel?

Děkuji

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den. Marně se snažím objednat roční předplatné tištěného Apetitu veggie. Můžete mi prosím poradit. Díky moc. Vaše věrná čtenářka Blanka
Obrázek uživatele Anonymous
dobry den,je jeste nekde k dostani 28 velka kniha receptu?dekuji Helena
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, otázka zněla, kdy byla založena společnost Rohnson.  Ta byla založena v Řecku v roce 1982. Pokud to měl být rok, kdy byla odnož založena v Čechách, pak dotaz nezní správně.

S pozdravem, Hrušková

 

Obrázek uživatele Veronika Korbelová
Veronika Korbelová
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, proč u receptů ve vašem vyhledávači zmizel údaj o tom, ve kterém čísle časopisu se recept nachází. Odebírám váš časopis už od roku 2006, pomáhalo mi to při hledání receptů. Celkově je myslím škoda, že neexistuje restřík receptů, všem vašim věrným fanouškům by ušetřil spoustu času. Bylo by možné ho vydat, nebo alespoň zpracovat ke stažení? Děkuji V.Korbelová
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chtěla jsem zkusit upéct hruškový koláč ze strany 92 v listopadovém čísle, ale trochu se mi nezdá popis ingrediencí, opravdu je to 1/4 hrnku + 1 a 1/2 lžíce škrobu?

Děkuji Vám.

S přáním hezkého dne

Blanka Kovářová

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, prosím Vás,kam mám poslat příspěvek do vašší rubriky Recept z restaurace.

mám u Vás předplatné.

moc děkuji

Šárka

Obrázek uživatele Anonymous

dobrý den,

Dostali jsme roční předplatné Apetitu k Vánocům, bohužel nám nedošlo do dnešního dne zářijové číslo. Dnes došlo říjnové, tedy jsme pochopili, že někde nastal asi problém. Zatím jinak všechna čísla přišla v pořádku a včas. Prosím, nevíte jak daný problém řešit? 

Děkuji. 

Veronika Píchová

Toborikova@seznam.cz

 

 

Obrázek uživatele Anonymous

 

      Dobrý den, ráda bych se zeptala, kde můžu koupit granulovaný cukr na posypání skořicových šneků z letního speciálu. Nejlépe v nějakém obchodě v Praze

Stránky