Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, zkoušela jsem 2x beránka podle vašeho receptu z dubna 2019 a i když krásné v troubě naběhl, těsně před vydáním z trouby se propadl a jak chladl tak padal dal. Nemohu přijít na chybu. Nemáte napad? Peťa H.
Obrázek uživatele David Běhounek

Dobrý den, snažil jsem se na internetu najít recept na ChilliCheese omáčku, kterou používá BurgerKing. Bohužel jsem nenašel nic. Nemáte náhodou recept, nebo alespoň tip, kde by jí bylo možné koupit? S pozdravem David Běhounek

Obrázek uživatele Jakub Skřivánek
Jakub Skřivánek

Dobrý den, existuje v češtině kniha o vaření? Tím nemyslím knihu receptů, myslím tím knihu, která vysvětí základní postupy/pojmy (špetka, lžička, necha dojít, zesklovatět cibuli...) a obecně postupy zpradacování potravin. Např. maso  se dusí, smaží, peče ("pomalu"/"normálně"). Kdy a pro jaký druh masa je vhodné daný postup použít. Postupů, které  naučí zpracovávat konkrétní surovinu (druh suroviny), vysvětlí proč a kdy je vhodné takový postup použít. Něco ve smyslu technologie zpracování surovin. Např. kniha, která by shrunula vaše tipy a triky. Kniha, která vás naučí vařit, ne jen kopírovat vymyšlené recepty. Něco jako učebnice pro kuchaře, pro lidi, teří rádi vaří, ale daný obor nestudovali. Děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chápu to dobře, že 500g (sádla) je 500ml vody? Děkuji 

Obrázek uživatele Anonymous

Dobry den,prosim v jake kucharce apetitu je recept na kremrole. dekuji

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zdali se dá vánoční speciál Apetit 2020 koupit i na novinových stáncích nebo pouze objednáním on-line

 

Děkuji 

 

Madziová

Obrázek uživatele Jitka Filipová

Dobrý den,

mám dotaz ke grilování kuřete na plechovce. V jednom z letních čísel jste psali, že ne všechny plechovky jsou k této přípravě vhodné. Chtěla bych se proto zeptat, zda máte nějaké tipy, které plechovky je možné použít, protože jsem bohužel žádné takové informace nenašla.

Děkuji,

Jitka F.

Obrázek uživatele Lucie Kotková

Dobrý den, jsem vlastníkem všech kuchařek z Edice Apetit. Nyní vychází nová s názvem "Polévka je grunt". Kuchařka s názvem "Polévky" již ale vyšla jako druhá z této Edice. Kapitoly jsou si hodně podobné... Ráda bych se zeptala, proč bych si měla pořídit i tuto novou - v čem spočívá rozdíl oproti knize minulé s názvem "Polévky"? V čem je jiná (kromě možná pár receptů)? Nebo jsou tam zcela jiné, nežli v té původní? Děkuji pěkně za odpověď.

Obrázek uživatele Anonymous

Kolik je 200 gramů mililitrú

 

Obrázek uživatele Lenka Novotná
Lenka Novotná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli letos vyjde Apetit Veggie. Děkuji.

Obrázek uživatele Anonymous

Vážená redakce, potřebovala bych poradit s receptem na biskupský chlebíček. Řadí se toto těsto mezi třená těsta? Děkuji, budu se těšit na odpověď. Pavla

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, tento rok chci podruhé na vánoce péct košíčky s karamelovým krémem. Jenže stejně jako loni naprosto netuším, kde seženu vločkovou sůl? Mají ji běžně v řetězcích? Minulý rok jsem použila příliš hrubou sůl a výsledek nebyl "to pravé ořechové". Děkuji za odpověď

Vaše věrná čtenářka Kristýna

Obrázek uživatele Anonymous
Dobry den, chtěla jsem se zeptat, jestli ještě vychází pulrocni časopis Apetit. Pokud ano, kdy vyjde? Děkuji za odpověď. Monika Zahalkova
Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den,
 
chtěl bych se zeptat, zda je možné zaslat nějaká starší ale i aktuální čísla časopisů Apetit.
 
Měli jsme v panelovém domě společnou schránku a časopisy mi někdo odcizil. Nyní už máme
 
každý schránku zvlášť, tak bych měl rád kompletní ročník.
 
Děkuji za odpověď
 

S pozdravem   Jan Müller

Obrázek uživatele Denisa Šmídová
Denisa Šmídová

Dobrý večer,

chtěla jsem se zeptat, jestli je možné u Vás sehnat starší čísla speciálů. Informovala jsem se na Send a bylo mi řečeno, že čísla již v nabídce nejsou. Zkusila jsem hledat i na internetu v inzerátech, ale zatím bezúspěšně.

Jedná se o speciál Středomořská kuchyně, Fresh and light, Kuchyně Asie, Český speciál a Pasta a pizza.

Děkuji Vám za odpověď.

 

Stránky