I oblíbené české recepty mohou být zapeklité, pokud vás osud zavál do krajin, kde některé suroviny neznají. Takovým případem může být i u nás běžná hrubá mouka.
Zdravím, žiju ve Francii (Korsika) a hrubou mouku tady nemají… Mám z Čech krupici dá se nějak namíchat hladká s krupici abych udělala kynuté knedlíky? Děkuji za každou radu, jak bych jinak mohla udělat knedlíky...Radka
Radili jsme se o tom v redakci a my bychom zkusili namíchat krupici a hladkou mouku v poměru 2:1. Není to bohužel vyzkoušené, moc nás mrzí, že nemáme nějakou zaručenou radu, ale kdybychom byli ve stejné situaci, tímto poměrem bychom určitě začali. Nebo můžete vyzkoušet recept na čistě krupicové knedlíky:
Držíme palce, redakce Apetitu