Recept z listopadového čísla
Dobrý den, chtěla jsem zkusit upéct hruškový koláč ze strany 92 v listopadovém čísle, ale trochu se mi nezdá popis ingrediencí, opravdu je to 1/4 hrnku + 1 a 1/2 lžíce škrobu?
Děkuji Vám.
S přáním hezkého dne
Blanka Kovářová
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Martina Zajícová
7. Listopad 2018 08:50
Dobrý den, Blanko,
množství opravdu sedí :-)! Odměřte si 1/4 hrnku škrobu a pak přidejte ještě lžíci a půl. Máte naprostou pravdu, je to trochu komplikovanější míra než obvykle... Přemýšleli jsme, zda celý recept nepřevést na gramy, ale pak bychom se do toho mohli zamotat ještě víc, tak jsme raději zůstali u hrnků a lžic.
Držíme palce, ať se koláč podaří, redakce Apetitu