Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dip z uzené makrely
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 771 kcal
Bílkoviny 55 g
Sacharidy 16 g
Tuky 56 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zdravá desetiminutovka

Suroviny

makrela 250 g
uzené filety – zbavené kůže a rozdělené na vločky
jarní cibulka 1 svazek
očištěná a jemně nasekaná
křen 4 PL
strouhaný
křupavá, případně chipsy nebo chléb k podávání

Postup

1

V míse promíchejte rybu se smetanou a cibulkami na hrubou pomazánku, vmíchejte křen. Podávejte s proužky paprik, okurek nebo řapíky celeru.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Komentáře

07.07.2008 11:19
Recept se nachází v č.8/07, str.25

Apetit magazín