Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2273 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 172 g
Tuky 136 g
Vláknina 72 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čím více semínek, tím lépe. Díky vysokému obsahu vlákniny podporují semínka činnost střev. Jestliže chcete zlepšit trávení a posílit imunitu, rozhodně je zařaďte do svého jídelníčku.

Suroviny

slunečnicová semínka 75 g
lněná semínka 90 g
jemných
sušené fíky 150 g
nasekaných
375 g
kokosová voda + další k podávání
med 1 PL
vanilková pasta 1 PL
lze nahradit dření z 1 vanilkového lusku
k podávání
k podávání

Postup

1

Do velké misky dejte slunečnicová a lněná semínka, mandle, chia semínka, ovesné vločky, fíky, kokosovou vodu, med a vanilku. Promíchejte. Přikryjte potravinovou fólií a vložte na noc do lednice.

2

Ráno případně přidejte ještě trochu kokosové vody na zředění. Rozdělte do misek a ozdobte malinami a medem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/9

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...